Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa, sezonul 5. Cum a apărut Inimioara alături de soțul ei în mediul online, la aproape 4 luni de la nuntă. Ce a postat

Publicat:

Inimioara de la Mireasa sezonul 5 a publicat o imagine induioșatoare cu soțul sau pe contul de Instagram, la 4 luni de la nunta. Fosta concurenta a reality show-ului este mai fericita ca niciodata.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezonul 9. Valentin i-a povestit Elenei despre o fosta relație. Ce detalii a scos la iveala tanarul

13:30, 05.05.2024 - Valentin a facut confesiuni neașteptate in fața Elenei despre viața amoroasa din trecut. Concurentul din sezonul 9 Mireasa a oferit detalii neștiute despre o fosta relație, iar tanara l-a ascultat cu mare atenție.

Mireasa sezonul 3. Ce a postat Maria Roman dupa problemele cu soțul. Fosta concurenta trece prin momente dificile

11:56, 21.04.2024 - Problemele continua pentru Maria Roman, dupa ce soțul ei a fost dat disparut. Fosta concurenta de la Mireasa nu a mai spus nimic despre intreaga situație, dar a postat o melodie prin care da de ințeles ca sufera.

Mireasa, sezon 5. Giovana, ședința foto de senzație. Cum a aparut soția lui Sese insarcinata cu al doilea copil, in mediul online

11:35, 14.04.2024 - Giovana, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a avut parte de o ședința foto de excepție. Deși este insarcinata cu cel de-al doilea copil și urmeaza sa nasca, tanara nu a putut refuza un shooting foto de senzație.

Cum a fost surprinsa Hatice de la Mireasa, sezonul 7, de soțul ei, Mihai Grosu, cu ocazia aniversarii. Tanara a implinit 30 de ani: „La mulți ani, castravetele meu!” / FOTO

13:40, 01.04.2024 - Zi de bucurie pentru Hatice de la Mireasa, sezonul 7! Tanara iși sarbatorește ziua de naștere. Fosta concurenta de la Mireasa a implinit varsta de 30 de ani. Iata cum a surprins-o soțul ei, Mihai Grosu, cu aceasta ocazie!

Care e statusul relației dintre Ana și Daniel de la Mireasa. Ce a aparut in mediul online cu ei doi

16:40, 12.03.2024 - Ana și Daniel de la Mireasa au parte de momente inedite in Dubai, unde aceștia pare ca s-au stabilit. Cei doi foști concurenți de la Mireasa au o relație frumoasa impreuna, cu care se mandresc constant.

Mireasa sezonul 8. Replica Luizei dupa ce s-a zvonit ca formeaza un cuplu cu Sergiu. Ce spune tanara

16:01, 18.02.2024 - In live-urile lui Madi, aceasta a primit mesaje prin care era anunțata ca Sergiu și Luiza ar forma un cuplu. Fosta concurenta de la Mireasa sezonul 8 a avut o replica, dupa ce nici Madi, nici Sergiu nu au infirmat zvonurile.

Anunțul pe care Bogdana și Liviu de la Mireasa l-au facut in mediul online. Ce le-au transmis fanilor cu privire la casnicia lor

12:26, 12.02.2024 - In mediul online, cei doi foști concurenți ai emisiunii „Mireasa” au facut un anunț care a adus un val de emoție și bucurie printre fanii lor. Bogdana și Liviu au decis sa impartașeasca un moment special din relația lor, marcand implinirea a 5 luni de la inceputul casniciei lor.

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, reacție dura dupa ce ea și Sergiu au fost criticați pentru ca s-au desparțit: „V-am rugat sa nu jigniți”. Inca soțul ei și-a inchis contul de Instagram / FOTO

16:20, 11.02.2024 - Anunțul desparțirii dintre Madi și Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, a starnit o mulțime de reacții. Dupa ce fostul concurent a confirmat separarea, și tanara a avut o prima reacție. Doar ca, intre timp, s-ar fi trezit cu o mulțime de comentarii negative.


Ce parere ai despre aceasta stire?