Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa: Confesiuni episodul 1. Cine sunt concurenții pe care Giovana și Sese îi consideră antipatici: ”Mi-a scos peri albi”

Publicat:

Giovana și Sese au acordat un interviu, in exclusivitate pentru Mireasa: Confesiuni de pe AntenaPlay, dupa ce au fost desemnați caștigatorii sezonului 5 Mireasa. Aceștia au raspuns la mai multe intrebari ”incomode” și chiar au dezvaluit cine a fost, din punct lor de vedere, cel mai antipatic concurent.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Seria In spatele Camerei 609, episodul 16, sezonul 2. Cum petrec sarbatorile de Paște actorii din Camera 609

12:35, 03.05.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 16 din sezonul 3. Cum petrec sarbatorile de Paște actorii din Lia - Soția soțului meu

23:05, 02.05.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 15, sezonul 2. Emanuel Cirstea, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 26.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 13 din sezonul 3. Vlad Gherman: „Cel mai indrazneț lucru a fost s-o cer pe Oana!”

23:05, 11.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 10, sezonul 2. Anca Androne: „Te putea mușca, in orice moment, orice animal veninos!”

23:05, 22.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

In ce vor sa investeasca Giovana și Sese de la Mireasa marele premiu. Ce decizie importanta au luat caștigatorii sezonului 5, inainte sa devina parinți din nou

09:40, 20.02.2024 - Giovana și Sese de la Mireasa, sezonul 5, se pregatesc pentru venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Cei doi au planuri mari de cand au aflat ca vor deveni parinți pentru a doua oara și s-au gandit și ce vor face și cu marele premiu.

Mireasa. Direct din culise. Concurenții, surpriza muzicala pentru iubitele lor. Cum au reacționat fetele din casa: "Ce frumos!" / VIDEO

14:15, 14.02.2024 - Astazi, de Valentine's Day, concurentele din casa Mireasa au fost invitate la balcon pentru a se bucura de surpriza oferita de baieți cu cazia sarbatoririi iubirii. Raluca a fost complicea concurenților care au dorit sa iși surprinda iubitele in aceasta zi speciala pentru indragostiți. 


Ce parere ai despre aceasta stire?