Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa 2022, sezonul 5. Surpriză de proporții. Mamele și concurenții singuri din casă au fost chemați să voteze

Publicat:

a chemat mamele și concurenții singuri din casa Mireasa in living. Astfel, doamna Dana, doamna Elena, doamna Eleonora, doamna Mioara, Adrian, Elena, Larisa și Razvan au avut de luat o decizie grea.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezon 9, 18 aprilie 2024. Simona Gherghe, anunț important. Ce se va intampla in gala: „Dam un refresh acestui sezon”

17:10, 18.04.2024 - Simona Gherghe a promis o veste importanta atat pentru concurneții sezonului 9 cat și pentru telespectatori. La finalul emisiei live de pe 18 aprilie 2024, prezentatoarea Mireasa a venit cu anunțul important!

Mireasa sezonul 9, 10 aprilie 2024. Laura și Dediș au ramas singuri in jacuzzi. Ce și-au spus

16:55, 10.04.2024 - Concurenții singuri au avut parte de o ieșire la jacuzzi, in curtea casei Mireasa. Dupa ce și-au pus intrebari pentru a se cunoaște, aceștia au votat doi tineri pentru a ramane singuri in continuare.

Mireasa sezon 9, 3 aprilie 2024. Elena, dezvaluiri dureroase despre trecut. Cum a reacționat Valentin

15:20, 03.04.2024 - In emisia live de Mireasa de pe 3 aprilie 2024 Simona Gherghe i-a invitat pe Elena și pe Valentin sa meraga alaturi de ea intr-un loc retras, departe de ochii celorlalți concurenți. Motivul a fost difuzarea unui material sensibil cu fata.

Primarița, acuzata ca a batut un barbat pentru ca nu a vrut sa o voteze. Ipoteza șocanta, susținuta de sora victimei: Nu este prima data!

08:40, 03.04.2024 - "Doamna este batausa din sat, doamna prima", spune sora victimei.Incidentul a pornit dupa ce barbatul de 68 de ani i-ar fi zis primariței din comuna Greci, județul Mehedinți, ca nu o va vota la alegerile locale. Edilul, alaturi de doi consilieri locali s-ar fi napustit asupra lui și l-ar fi batut cu…

De ce a dat Catalin Cherecheș Romania in judecata la CEDO

12:30, 26.03.2024 - Repatriatul Catalin Cherecheș, fostul primar de la Baia Mare, a dat Romania in judecata la CEDO, deoarece i s-ar fi incalcat dreptul la un proces echitabil. „Sunt condamnat definitiv și nu exista graba in soluționarea cauzei”, s-a adresat el, marți, judecatorilor de la instanța suprema. Anunțul cu privire…

Surpriza de proporții pentru concurenții ramași in competiția Power Couple Romania: se intorc cuplurile eliminate. Radu Siffredi: ”Am impietrit cand i-am vazut!”

13:10, 11.03.2024 - Reacții surprinzatoare și schimbari de strategie, in aceasta seara, la Antena 1, la inceputul saptamanii finale Power Couple Romania! Cuplurile ramase in joc au parte de o surpriza de proporții: se intorc perechile eliminate in etapele anterioare. Toate planurile sunt date peste cap de anunțul lui Dani…

Mireasa. Direct din culise. Concurenții, surpriza muzicala pentru iubitele lor. Cum au reacționat fetele din casa: "Ce frumos!" / VIDEO

14:15, 14.02.2024 - Astazi, de Valentine's Day, concurentele din casa Mireasa au fost invitate la balcon pentru a se bucura de surpriza oferita de baieți cu cazia sarbatoririi iubirii. Raluca a fost complicea concurenților care au dorit sa iși surprinda iubitele in aceasta zi speciala pentru indragostiți. 

Implant pentru Refuz, succes de proporții la primul concert din acest an acasa: „Pregatim un nou album care va avea trei parți”

11:00, 12.02.2024 - Primul concert acasa din 2024 susținut de membrii formației Implant pentru Refuz la sfarșitul saptamanii trecute la Timișoara a avut parte de un public numeros, care a creat o atmosfera incendiara in M2 Event Venue. Și de aceasta data, formația alcatuita din Octavian „Vita” Horvath – voce, Valentin…


Ce parere ai despre aceasta stire?