Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa 2021, sezon 4. Victor răspunde printr-un videoclip dacă mai este sau nu împreună cu Andrada. Imaginile așteptate de fani

Publicat:

Andrada și Victor au avut un parcurs tumultuos in casa Mireasa, dar nimic din ceea ce parea a fi piedica nu i-a abatut de pe drumul pe care au intrat cu dragoste la acel moment. Iata ca dupa o perioada in care fanii s-au intrebat din ce in ce mai mult daca cei doi mai formeaza o relație, au primit și raspuns sub forma unui videoclip din partea lui Victor.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezon 9, 17 mai 2024. Andrada a cerut un mesaj din partea fostei iubite a lui Cristian. Ce i-a transmis Antoniei

16:21, 17.05.2024 - Antonia a privit in gala Mireasa de pe 17 mai 2024 un mesaj venit din partea Andradei. Tanara i-a cerut fostei iubite a lui Cristian sa confirme faptul ca ele nu au conversat intr-un live despre Antonia și Cristian.

Mireasa sezon 9, 17 mai 2024. Andrada a primit un mesaj din partea fostei iubite a lui Cristian. Ce i-a transmis Antoniei

16:16, 17.05.2024 - Antonia a privit in gala Mireasa de pe 17 mai 2024 un mesaj venit din partea Andradei. Tanara i-a cerut fostei iubite a lui Cristian sa confirme faptul ca ele nu au conversat intr-un live despre Antonia și Cristian.

Mireasa sezon 9, 17 mai 2024. Cristian i-a acuzat pe Albert și Valentin ca au vorbit prin semne despre el

14:55, 17.05.2024 - Cristian a susținut ca Albert și Valentin ar fi vorbit prin semne despre el. Iubitul Antoniei le-a cerut socoteala celor doi baieți. Imaginile cu discuția inițiata de Cristian au fost difuzate in gala de pe 17 mai 2024 de Mireasa.

Andrada de la Mireasa continua scandalul cu Antonia! Ce dovezi mai mare impotriva iubitei lui Cristian Marinescu: ”Daca nu terminam jocul...” / FOTO

13:20, 16.05.2024 - Scandalul dintre Antonia și Andrada de la Mireasa continua! Fosta concurenta a acuzat-o pe Antonia ca ar fi fost dependenta de substanțe interzise și ar fi ieșit intr-ub club in timpul in care a fost eliminata din casa Mireasa. Antonia a dezmințit toate acuzațiile, iar Andrada este hotarata sa nu se…

Mireasa – Capriciile Iubirii. Acuzații grave la adresa Antoniei! Care ar fi fost adevaratul motiv pentru care ar fi venit in emisiune iubita lui Cristian Marinescu: ”Sa se vindece de...” / VIDEO

20:11, 15.05.2024 - Antonia a fost pusa la zid de Andrada, dar nu s-a lasat intimidata de acuzațiile grave! Fosta concurenta ar fi aflast informații compromițatoare despre iubita lui Cristian Marinescu, pe care le-a facut publice in cadrul emisiunii. Iata cum se apara Antonia și care ar fi adevarul!

Mireasa, sezon 9. Ce spune Cristian despre intrarea in cursa de eliminare. Baiatul i-a aruncat sageți Laurei: „Nu ai facut nimic”

18:25, 06.04.2024 - Cristian și Dediș au intrat in cursa de elimare. Fiul Doamnei Daniela s-a aratat nemulțumit de faptul ca alegand sa incheie relația cu Laura a ajuns pe ultimul loc in clasamentul publicului.

Mireasa, sezon 4. Cum a raspuns Raluca Șaulescu cand a fost intrebata daca este insarcinata. Care este adevarul

13:50, 23.03.2024 - Raluca și Ion Șaulescu au fost invitați in platoul de la Mireasa - Capriciile Iubirii pentru a discuta despre viața lor dupa experiența din show-ul matrimonial. Mai mult, tanara a fost intrebata daca este insarcinata, iar raspunsul ei a fost extrem de sincer.

Mireasa sezon 9, 7 martie 2024. Ce l-a dernajat pe Alexandru la Cristina. Baiatul a ținut sa-și ia iubita la o discuție

16:50, 07.03.2024 - Alexandru a fost deranjat cand Cristina a luat un alt baiat la dans la petrecere și a ținut sa discute cu iubita lui. Totuși, baiatul și-a spus nemulțumirile cu jumatați de masura, fara sa dea exemplu de o situație concreta, fapt care a indus-o in eroare pe tanara.


Ce parere ai despre aceasta stire?