Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul Sanatatii anuta lansarea unei linii telefonice unde pacientii si medicii pot reclama coruptia din spitale. "Ne bazam pe pacienti si pe personalul medical sa ne ajute, sa semnaleze cazurile de coruptie"

Publicat:

a anuntat, vineri, lansarea unei linii de telefon speciale, la care pacientii, medicii sau martorii unor fapte de coruptie dintr-o unitate medicala sau farmacie pot semnala incalcarea legii, dispeceratul TelVerde fiind administrat de (DGA).

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dezastrul mandatului lui Dominic Fritz la Timișoara - Cum au stat in frig cetațenii și pacienții din spitale

21:55, 20.05.2024 - Dominic Fritz, primarul USR din Timișoara, a avut un mandat dezastruos, dupa ce a lasat cetațenii in frig in case și spitale. Timișoara este singurul mare oraș care, in ultimii 4 ani, nu s-a dezvoltat și nu a profitat de numeroasele oportunitați economice, noteaza psnews.ro.

Medicul Catalin Cirstoiu, prima reacție dupa ce a fost retras din lupta pentru alegerile locale din București: "Am fost supus unor atacuri"

13:40, 23.04.2024 - Iata ce mesaj a transmis medicul Catalin Cirstoiu susținatorilor sai, prin intermediul unei rețele de socializare:"In ultima luna am muncit pentru un proiect matur de administrare a capitalei. Impreuna cu echipa mea de zi cu zi.Am vrut sa imi pun la dispoziția oamenilor calitațile manageriale pe care…

Cardiolog, despre ideea ca medicii sa aiba o singura opțiune: ori la stat, ori la privat: „Care va mai fi accesibilitatea populației?”

14:00, 20.04.2024 - Medicul cardiolog Ștefan Busnatu a reacționat, pe o rețea de socializare, dupa ce in ultimele zile s-a pus problema ca medicilor sa li se impuna sa aleaga unde activeaza, la stat sau la privat. Pacienții vor avea și mai greu acces la servicii, crede medicul, acesta indicand in schimb alte soluții.

Ministrul Sanatații anunța sancțiuni pentru medicii care direcționeaza pacienți de la stat la privat

23:11, 18.04.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a declarat ca se pregatește introducerea unor sancțiuni pentru medicii care trimit pacienți din sistemul public catre sectorul privat. Aceasta masura vine in urma scandalului legat de Catalin Cirstoiu, candidatul comun al coaliției PSD-PNL la alegerile pentru Primaria…

Ce risca medicii care duc pacientii de la stat la privat. Anunt important al Ministrului Sanatatii, Alexadru Rafila

18:15, 18.04.2024 - Cadrele medicale care duc pacienții de la stat la privat ar putea fi sancționați. Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a anunțat ca lucreaza la o strategie pentru a lua masuri in cadrul medicilor care au o astfel de practica.

Rafila, despre medicii direcționeaza pacienții de la stat la privat: Ar trebui facuta o declaratie pe proprie raspundere și stabilite niste sanctiuni

13:05, 18.04.2024 - Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat joi, in contextul acuzatiilor care i se aduc dr. Catalin Cirstoiu, ca ar trebui facuta o declaratie pe proprie raspundere a medicilor care lucreaza la stat ca nu directioneaza pacienti la privat.

Declaratiile lui Rafila dupa vizita la Sp. Pantelimon (update)

15:15, 12.04.2024 - Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat vineri, dupa vizita la Spitalul Pantelimon, ca nu sunt pana in momentul de fata elemente care sa sustina acuzatiile. ”Nu sunt pana in momentul de fata elemente care sa sustina aceste acuzatii dar asta nu inseamna ca nu mergem in continuare cu investigatia.…

Alexandru Rafila trimite medicii stomatologi sa ceara bani de la primari și afaceriști: Cariile distrug Romania!

16:15, 25.03.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a declarat luni, ca in Romania este nevoie de programe de prevenție pentru sanatatea cavitații orale, pentru ca bolile ce deriva din lipsa de educație in acest domeniu cauzeaza afecțiuni majore. Stomatologii primesc de la CNAS doar 6.000 de lei pe luna. Rafila…


Ce parere ai despre aceasta stire?