Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul Mediului spune că România a greșit când a decis să nu intervină în populația de urși: „Nu putem să ne trezim cu ei în curțile școlilor”

Publicat:

Avem prea mulți urși bruni in padurile din Romania, continua sa susțina , , cu toate ca inca nu avem un recensamant al acestei specii protejate. Ministrul afirma, intr-un interviu pentru Agerpres , ca țara noastra a greșit cand a renunțat la cotele de vanatoare in 2016 și se gandește sa „intervina” in populația de urși, pentru ca „trebuie sa protejam omul in primul rand”. „Romania a luat o decizie total eronata in 2016 cand a decis sa nu mai intervina deloc in populatia de ursi (au fost interzise cotele de vanatoare, n.r.). (…) In cazul unui mare carnivor care este…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Turcia și Romania dau o lovitura de proporții in Europa: proiectul gigant care deja se construiește in țara noastra

09:56, 29.04.2024 - Compania turceasca Kalyon Holding a asezat pe pozitii prima bucata de teava din conducta Marea Neagra - Podisor, care va asigura securitatea energetica a Europei. Conducta cu o lungime de 308 kilometri va fi finalizata in 2025, iar gazele care vor trece prin Romania vor ajuta Europa sa reduca dependența…

Furtuna „RENATA”, care face ravagii prin Europa, se indreapta spre R. Moldova

21:40, 15.04.2024 - Furtuna Renata, care a provocat deja ravagii in mai multe țari ale Europei, se indreapta spre Romania și a Republicii Moldova, aducind cu ea un front de aer rece, ce va cauza scaderi de temperatura drastice, ploi abundente și vijelii puternice, anunța meteorologii de la București. Se estimeaza ca diferențele…

Renaște un mare proiect care va schimba Europa: Romania intra in joc și devine poarta Europei

09:16, 15.04.2024 - Ministrul grec al Infrastructurii și Transporturilor, Christos Staikouras, a vorbit despre necesitatea consolidarii in continuare a sistemului european de transport, prin noile coridoare comerciale care leaga Marea Baltica de Marea Neagra și Marea Egee. In cadrul prezentarii susținute la forumul de…

Ciolacu a decis cine nu va plati impozit pe concediul medical! Se acorda și un ajutor de 2000 de lei

13:31, 04.04.2024 - Marcel Ciolacu a spus joi ca problema concediilor medicale va fi rezolvata printr-o Ordonanța de Urgența care va stabili cine este scutit de la impozitul pe concediul medical. Marcel Ciolacu a decis cine nu va plati impozit pe concediul medical! Premierul a spus ca va fi pregatita o Ordonanța de Urgența…

Urșii, mai protejați decat oamenii in Romania - Ministrul Mediului cere, la Bruxelles, permisiune pentru intervenții mai drastice

20:40, 25.03.2024 - Prezent luni la Consiliul de Mediu de la Bruxelles, ministrul Mediului, Mircea Fechet, a susținut mai multe intervenții, una dintre ele fiind despre necesitatea reevaluarii starii de conservare a populației de urs brun din Europa. „Romania a dovedit ca este capabila sa gestioneze cea mai mare populație…

Inflația ramane peste 7%. Ce arata cele mai recente date publicate de INS: lista alimentelor care s-au scumpit cel mai mult

10:36, 13.03.2024 -  Potrivit Institutului Național de Statistica, in februarie 2024, prețurile au crescut fața de luna trecuta pe medie cu +0,8%, un pas ceva mai mic decat in ianuarie, dar inca foarte mare fața de restul Europei. Astfel, in primele doua luni ale anului, in Romania prețurile au crescut deja cu +1,9%, un…

Tanczos Barna, despre exploatarea de la Roșia Montana, pe baza de ceanura

08:56, 09.03.2024 - Tanczos Barna, fost ministru al Mediului, a declarat ca, in acest moment, exploatarea aurului in Romania pe baza tehnologiei cu cianuri se poate considera un caz inchis, legislatia in domeniu fiind extrem de complexa si greu de respectat. “Putem sa consideram cazul Rosia Montana si exploatarea aurului…

Romania, in sens invers fața de restul Europei: Miniștrii energiei din UE au decis reducerea consumului de gaze / Romania iși crește necesarul de gaze

11:56, 05.03.2024 - Consiliul miniștrilor energiei din statele UE au ajuns luni la un acord politic cu privire la o recomandare de a continua reducerea voluntara a cererii de gaze. Mai exact, statele membre sunt incurajate sa-și reduca in continuare consumul de gaze pana la 31 martie 2025, cu cel puțin 15 % fața de consumul…


Ce parere ai despre aceasta stire?