Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Milioane de oameni ar putea muri: 5 arme pe care India le-ar folosi într-un război cu Pakistanul

Publicat:

Recent, India a invocat o serie de incalcari ale armistitiului de catre Pakistan, la granita dintre cele doua tari. , acesta a fost al saselea atac in doar cinci zile. Astfel de evenimente amintesc de faptul ca tensiunile sunt inca foarte mari pe subcontinentul indian, noteazan .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 818. ​​​​​​​Guvernul austriac va aloca 5 milioane de euro pentru refacerea infrastructurii energetice din Ucraina

00:10, 21.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 818. ​​​​​​​Guvernul austriac va aloca 5 milioane de euro pentru refacerea infrastructurii energetice din Ucraina. Banii ar urma sa fie folosiți pentru achiziționarea de piese de schimb, generatoare și repararea liniilor electrice

Madonna a dat un concert gratuit pe cea mai cunoscuta plaja din Brazilia. 1,6 milioane de oameni au venit sa o vada

11:40, 05.05.2024 - Madonna a sustinut un concert gratuit pe plaja Copacabana sambata seara, transformand intinderea de nisip din Rio de Janeiro intr-un imens ring de dans, plin de o multime de fani, relateaza News.ro.

Mesajul Secretarului General Adjunct al NATO, Mircea Geoana cu ocazia Zilei Veteranilor de Razboi din Romania

10:10, 30.04.2024 - Astazi, marcam Ziua Veteranilor de Razboi din Romania, un prilej de a ne reaminti și omagia curajul, sacrificiul și devotamentul acelor persoane care au luptat pentru pastrarea și apararea libertaților noastre. Oameni plini de determinare și speranța care au dat tot ce au avut mai bun pentru o Romanie…

Razboi in Ucraina, ziua 789. Șeful spionajului militar din Ucraina: "Urmeaza o perioada dificila. Rușii vor folosi o abordare cuprinzatoare"

13:16, 22.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 789. Miniștrii de externe ai Uniunii Europene se intalnesc luni la Luxemburg pentru a discuta despre consolidarea apararii aeriene a Ucrainei și extinderea sancțiunilor impotriva Iranului.

Documente recent declasificate dezvalui detalii infricoșatoare despre ceea ce se va intampla in caz de Armaghedon nuclear

16:15, 07.04.2024 - Dosarele odata secrete, intitulate „Razboi nuclear general“, reprezinta unul dintre cele mai bine pastrate secrete de guvernul Statelor Unite. Documentele, care au fost ascunse timp de zeci de ani, dezvaluie modul in care Washington DC ar putea fi prima ținta nucleara.

Razboi in Ucraina, ziua 765. Rusia spune ca a gasit dovada legaturii dintre teroriștii care au ucis peste 140 de oameni la Moscova și "naționaliștii ucraineni"

08:46, 29.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 765. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a pledat pe langa presedintele Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, in favoarea unei "adoptari rapide" a unui ajutor militar "vital" pentru tara sa.

Szabo Odon (UDMR): Comunitatea maghiara are șanse sa obțina mandate in PE. E mai mare decat populația din Malta și Luxemburg

20:20, 12.03.2024 - Deputatul Szabo Odon (UDMR) a declarat ca maghiarii din Romania au sanse sa obtina mandate in Parlamentul European la alegerile europarlamentare din 9 iunie, comunitatea de 1,2 milioane de oameni fiind mai mare decat populatia unor tari UE, precum Malta si Luxemburg. „Noi avem corect sansele noastre…

Elena Udrea porneste un nou „razboi” din inchisoare. Nu a mai putut sa taca: „Mai interesat de licitațiile de sute de milioane de euro decat de soarta deținuților”

11:41, 11.03.2024 - Aflata in spatele gratiilor, in Penitenciarul ”Targșor”, Elena Udrea a luat decizia de a critica sistemul, acuzand șefii Administratiei Nationala a Penitenciarelor de lipsa de itneres in reintegrarea celor din spatele gratiilor prin programele sociale de angajare.


Ce parere ai despre aceasta stire?