Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mike Pompeo: Assange va fi extrădat în SUA

Publicat:

“Am facut deja o solicitare, astfel ca el va fi extradat in SUA”, a spus Pompeo. “Nu pot comenta mai mult, dar guvernul meu considera ca este important ca acest barbat, care a reprezentat un risc pentru lume si i-a pus in pericol pe soldatii americani, sa fie sanctionat de justitie”, a adaugat Pompeo, conform AFP.

In urma cu o saptamana, ministrul britanic afirma ca Assange nu va fi extradat intr-o tara in care risca o condamnare la moarte.

este acuzat de spionaj de SUA, care au cerut extradarea sa. Washingtonul ii reproseaza australianului ca a…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Bashar al-Assad afirma ca regimul sau a avut discutii cu Statele Unite

07:55, 22.04.2024 - Presedintele sirian Bashar al-Assad a declarat intr-un interviu publicat duminica ca Siria a avut intalniri „din cand in cand” cu Washingtonul, in contextul in care tara incearca sa iasa din izolare, informeaza AFP. Statele Unite au fost printre primii care au intrerupt legaturile cu presedintele sirian…

Extradarea lui Julian Assange. Justitia britanica solicita noi garantii din partea Statelor Unite

14:36, 26.03.2024 - Julian Assange a primit marti sansa de a-si continua lupta impotriva extradarii sale in SUA, dupa ce Inalta Curte de la Londra a decis ca autoritatile americane trebuie sa furnizeze noi garantii referitoare la tratamentul care i-ar fi rezervat fondatorului WikiLeaks in SUA.

Curtea britanica a decis sa amane extradarea lui Julian Assange in Statele Unite

13:15, 26.03.2024 - Julian Assange repinge amenințarea extradarii imediate in Statele Unite pentru a fi judecat sub acuzațiile care l-ar putea duce la inchisoare, intrucat Inalta Curte din Londra a semnalat ca i-ar putea permite sa faca recurs in cazul sau, informeaza CNN. Instanța a dat guvernului SUA trei saptamani…

Șeful Pentagonului avertizeaza ca „supraviețuirea Ucrainei e in pericol”

09:05, 20.03.2024 - Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, a avertizat marti ca supravietuirea Ucrainei este in pericol si a incercat sa convinga aliatii ca Statele Unite raman angajate fata de Kiev, chiar daca Washingtonul a ramas, practic, fara bani pentru a continua sa inarmeze fortele ucrainene, relateaza Reuters.

seful Pentagonului avertizeaza:”Supravietuirea Ucrainei este in pericol”

08:56, 20.03.2024 - Secretarul american al apararii, Lloyd Austin, a avertizat marti ca supravietuirea Ucrainei este in pericol si a incercat sa convinga aliatii ca Statele Unite raman angajate fata de Kiev, chiar daca Washingtonul a ramas practic fara bani pentru a continua sa inarmeze fortele ucrainene, relateaza Reuters,…

Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, afla in curand daca va fi sau nu trimis in Statele Unite. Stella Assange: „Daca este extradat, va muri”

16:41, 19.02.2024 - Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, s-ar putea afla la finalul lungii sale lupte pentru a ramane in afara SUA, in urma procesului indelungat din Marea Britanie, care a inclus șapte ani de autoexil intr-o ambasada straina și cinci ani in inchisoare.

Fondatorul WikiLeaks, in pericol. Avertismentul soției

17:10, 15.02.2024 - Julian Assange (52 de ani), fondatorul site-ului WikiLeaks, se afla la o ultima incercare legala de a opri extradarea sa din Marea Britanie catre Statele Unite. Soția sa, Stella Assange, a avertizat joi, 15 februarie, ca este o chestiune de viața și de moarte pentru barbatul ei, potrivit Reuters, citat…

Yemen: Rebelii houthi anunța noi lovituri americane și britanice

07:36, 08.02.2024 - Statele Unite si Marea Britanie au lovit din nou tinte ale rebelilor houthi in Yemen, in provincia Hodeida (vest), a informat miercuri agentia de presa a rebelilor yemeniti, Washingtonul si Londra nefacand deocamdata niciun comentariu, scrie AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?