Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mihail Neamțu: „Avem o echipă sufletistă și dedicată la PMP Sectorul 3. Azi am depus candidatura la Primărie”

Publicat:

„Avem o echipa sufletista și dedicata la PMP Sectorul 3. Azi am depus dosarul de candidatura la Primarie (dupa ce zilele trecute am strans ultimele semnaturi in Parcul IOR). Pașesc cu incredere in aceasta noua etapa a carierei mele politice, fiind convins ca arta, cultura și spiritualitatea reprezinta componente esențiale pentru viața bucureștenilor”, a afirmat Mihail Neamțu, propunerea Partidului Mișcarea Populara pentru 3.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Vigheciu și-a depus candidatura pentru Primaria Sectorului 5. Este susținut de alianța PSD-PNL

16:21, 29.04.2024 - Adrian Vigheciu, actual consilier in cadrul Consiliului General al Municipiului București din partea Partidului Social Democrat, și-a depus luni candidatura pentru postul de primar al Sectorului 5. Acesta este susținut de alianța PSD-PNL. Pe pagina sa personala de Facebook, Adrian Vigheciu a precizat…

Vanghelie și-a depus candidatura la Sector 5: 'Au venit multe propuneri, inclusiv sa candidez la Capitala, nu ma intereseaza' / Ce promite fostul edil

16:01, 29.04.2024 - Marian Vanghelie si-a depus, luni, candidatura ca independent la Primaria Sectorului 5. Vanghelie a afirmat ca isi propune ca prioritate invatamantul, mentionand ca ceea ce se intampla in Sectorul 5 in unitatile scolare "nu a fost niciodata", nici inainte de 1989.

Lucian Judele si-a depus candidatura pentru Primaria Sectorului 3, din partea Aliantei Dreapta Unita

15:40, 27.04.2024 - Lucian Judele si-a depus, sambata, candidatura pentru Primaria Sectorului 3, din partea Aliantei Dreapta Unita."Vreau sa va asigur ca incepand cu 9 iunie in Sectorul 3 cetateanul va fi pe primul loc.

(GALERIE FOTO) Daniel Tudorache și-a depus candidatura la Primaria Sectorului 1

15:00, 27.04.2024 - Daniel Tudorache și-a depus candidatura la Biroul Electoral al Sectorului1, insoțit de mai mulți susținatori. The post (GALERIE FOTO) Daniel Tudorache și-a depus candidatura la Primaria Sectorului 1 appeared first on Cotidianul RO .

Clotilde Armand, tupeu ”penal”: edilul și-a depus candidatura in ziua in care a fost trimisa in judecata

18:55, 25.04.2024 - Deși este ”penala”, conform standardelor promovate chiar de propriul partid (USR), Clotilde Armand nu renunța la candidatura pentru Primaria Sectorului 1. Edilul a fost trimis in judecata chiar in ziua in care și-a despus candidatura pentru un nou mandat. De la ”fara penali in funcții publice”, la ”penalii…

Cristian Matei: Astazi mi-am depus candidatura pentru funcția de primar al Turzii (VIDEO)

19:10, 24.04.2024 - De-a lungul anilor, alaturi de echipa mea, am pus bazele unei fundații solide pentru dezvoltarea orașului nostru drag. De la inceputul primului meu mandat in 2016, am muncit pentru a aduce finanțari in domenii cheie: infrastructura, educație, sanatate și nu in ultimul rand, crearea de locuri de munca.…

Liviu Negoita (PUSL) si-a depus candidatura pentru Primaria Sectorului 1

15:30, 23.04.2024 - Liviu Negoita, candidatul Partidului Umanist Social Liberal, si-a depus candidatura, marti, pentru functia de primar al Sectorului 1, "cu gandul la persoanele active, ce au nevoie de o primarie care sa functioneze normal, in interesul lor".

Fiul lui Piedone și-a depus candidatura la Sectorul 5, condus acum de tatal sau: „Sunt pregatit sa muncesc”

18:20, 22.04.2024 - Fiul lui Cristian Popescu Piedone, deputatul PUSL Vlad Popescu Piedone, a anuntat luni ca si-a depus candidatura la Primaria Sectorului 5, fiind primul candidat care intra in cursa electorala la acest sector. El a depus 11.000 de semnaturi la Biroul Electoral.


Ce parere ai despre aceasta stire?