Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mihai Morar, scrisoare de suflet pentru învăţătoarea gemenelor sale. "Le-a făcut mari cu răbdare, cu iubire și cu mâini ocrotitoare"

Publicat:

ne-a obisnuit sa fie omul cu vorbele la el. Si pentru ca fiicele sale, Mara si Cezara au avut serbarea de final de an, a fost ocazie perfecta pentru ca sa aseze cateva randuri pentru doamna invatatoarea, femeia care are grija de fetitele lui si le invata la scoala drumul in viata.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Maia Sandu: Sa traim Pastele cu bucurie si iubire! Si cu speranta ca binele invinge

12:15, 05.05.2024 - Presedinta Maia Sandu si-a indemnat conationalii din Republica Moldova sa traiasca Pastele cu bucurie, iubire si speranta ca binele invinge, potrivit news.ro„Lumina invie chiar cand e doborata. Cu acest crez ne-am trait veacurile pe pamantul nostru.

Detalii neștiute din familia lui Mihai Morar. „Fetele mele au o alta relație cu banii. Ma mai imprumuta și pe mine”

12:10, 22.04.2024 - Mihai Morar este tatal a trei fete, Mara și Cezara, in varsta de aproape 16 ani și Roua, in varsta de 4 ani. Prezentatorul TV a scos la iveala amanunte neștiute din familia lui. In cadrul unui interviu, Mihai Morar a vorbit despre perioada de adolescența a fiicelor lui gemene -Mara și Cezara – care…

„In camera ta” este single-ul pe care 3 Sud Est l-a pregatit pentru aceasta primavara

00:20, 06.04.2024 - 3 Sud Est, trupa fenomen care a cucerit topurile muzicale de-a lungul timpului, aduce in playlisturi „In camera ta”, single ce se va regasi pe coloana sonora a lungmetrajului „Retreat Vama Veche”, regizat de catre Petre Nastase. Așa cum ne-a obișnuit, 3 Sud Est prezinta publicului o noua poveste muzicala,…

(video) Cu acordeonul in maini și dorul de parinți in suflet: Un elev de 14 ani din Moldova a impresionat juriul și publicul la „Romanii au talent”

12:25, 30.03.2024 - Adrian Bradu, un tanar de 14 ani din Republica Moldova, este un exemplu stralucit de pasiune și dedicare pentru muzica. In fiecare zi, calatorește 7 kilometri pentru a ajunge la cursurile de muzica, un efort care reflecta angajamentul sau profund, scrie protv.ro .

O POVESTE DE IUBIRE S-au indragostit la trei ani și s-au casatorit dupa doua decenii

10:30, 14.03.2024 - Pe masura ce relația lor a evoluat de-a lungul anilor, Matt a simțit ca trebuie sa-și țina promisiunea facuta la gradinița The post O POVESTE DE IUBIRE S-au indragostit la trei ani și s-au casatorit dupa doua decenii first appeared on Informatia Zilei .

Marea iubire a fermecatoarei actrițe Maria Ploae: „L-am intalnit in timpul filmarilor, era casatorit”

11:05, 18.02.2024 - O prezenta magnetica pe marele ecran, a carei frumusete impresiona, Maria Ploae este una dintre cele mai talentate actrițe ale Romaniei. Este casatorita cu un regizor celebru, alaturi de care traiește o frumoasa poveste de dragoste, de aproape o jumatate de secol.

Raspunsuri, revelații și sentimente

17:55, 09.02.2024 - In astfel de timpuri, dominate de tehnologia ce devine, in mod accelerat și direct, indispensabila din viețile fiecaruia, importanța comunicarii nu a fost niciodata mai semnificativa. Ma refer, insa, la comunicarea fața in fața, suflet la suflet. Traim intr-o lume plina de oameni care iși poarta identitatea…


Ce parere ai despre aceasta stire?