Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mihai Donisan a reintrat după ridicarea suspendării cu un excelent loc 2 la Zoetermeer

Publicat:

Atletul roman , calificat la de la Rio de Janeiro in proba de saritura in inalțime, a revenit in competiție dupa suspendarea provizorie, obținand un remarcabil loc secund in -ul de sarituri desfașurat miercuri seara in Olanda, la Zoetermeer.

Donisan a reușit sa treaca peste ștacheta ridicata la 2,23 m, fiind precedat de bulgarul — 2,26 m, în timp ce pe locul 3 s-a situat britanicul — 2,23 m.

Suspendat provizoriu în urma unui control pozitiv la Meldonium, substanța interzisa introdusa…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Valentin Petic a fost intimpinat cu onoruri la aeroportul din Chișinau

19:00, 11.05.2024 - Luptatorul moldovean de stil greco-roman, soldat clasa a II-a Valentin Petic, care s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024, a fost intimpinat cu onoruri la Aeroportul Internațional Chișinau. El a obținut calificarea la Jocurile Olimpice dupa ce a ciștigat turneul de calificare de la…

Performanța remarcabila: Atletul roman Alexandru Corneschi a terminat pe locul 20 Maratonul de la Boston

23:40, 16.04.2024 - Alergatorul roman Alexandru Corneschi a realizat un rezultat demn de remarcat la ediția cu numarul 128 a celebrei curse de Maraton de la Boston. Maratonistul roman s-a clasat pe locul 20, intr-o companie foarte selecta. Maratonul de la Boston are unul din

Un roman, ajutat de un complice, a rapit un bebeluș de cinci luni din Belgia, in timp ce mama sa incarca mașina

18:25, 15.04.2024 - Un roman din Belgia a incercat sa rapeasca un bebeluș de cinci luni in timp ce mama sa incarca mașina. Barbatul avea și un complice care ar fi trebuit sa il ajute sa fuga, cu o furgoneta alba inmatriculata in Olanda.

CONSECINȚE GRAVE Șofer roman fara permis in Olanda dupa ce a aruncat țigari pe geam

11:20, 09.04.2024 - Ca urmare a acestor incalcari, poliția i-a suspendat permisul de conducere. The post CONSECINȚE GRAVE Șofer roman fara permis in Olanda dupa ce a aruncat țigari pe geam first appeared on Informatia Zilei .

De ce a ales David Popovici sa fie cazat in afara Satului Olimpic la JO 2024? „Este important ca un sportiv sa aiba liniștea necesara pregatirii”.

19:50, 29.03.2024 - Inotatorul roman David Popovici (19 ani), fost campion european si mondial, precum si recordman mondial, a confirmat ca la Jocurile Olimpice de la Paris va fi cazat in afara Satului Olimpic si ca va beneficia de protectie privata.

Gimnastele din Franța il vor inapoi pe Nellu Pop, antrenor roman suspendat provizoriu pentru presupuse acte de „violența și maltratare”

12:11, 17.03.2024 - Mai multe gimnaste din lotul olimpic al Franței și-au exprimat dorința de a-l readuce la antrenamente pe Nellu Pop, vorbind in favoarea acestuia și caracterizandu-l drept binevoitor și respectuos. Intr-un material al cotidianului L’Equipe, mai multe gimnaste franțuzoaice spun ca au cerut ca Nellu Pop,…

Cele mai frumoase locații pe care le poți vizita in Europa in aceasta primavara

12:50, 11.03.2024 - Pe masura ce sarbatorile de Paște se apropie cu pași repezi, Euronews.com a realizat o lista cu cele mai populare calatorii care pot fi facute in aceasta primavara. Primavara a sosit cu adevarat și mai este puțin timp pana la Paște. Pe masura ce florile infloresc și temperaturile se incalzesc, mulți…

Antrenorul roman al echipei feminine de gimnastica a Franței a fost suspendat provizoriu pentru presupuse acte de „violența și maltratare”

14:35, 07.03.2024 - Dumitru „Nellu” Pop a fost pedepsit in urma unei anchete administrative declanșate la inițiativa Ministerului Sportului din Hexagon in mai 2023, in urma unui reportaj de pe France 2 in care mai multe foste gimnaste au vorbit depre relele tratamente la care au fost supuse. Nellu Pop, unul dintre cei…


Ce parere ai despre aceasta stire?