Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Miercuri începe procesul în cazul uciderii lunetistului Chris Kyle

Publicat:

Procesul in cazul uciderii lunetistului american și a unui prieten al acestuia, , incepe miercuri la Stephenville in Texas, dupa ce luni au fost aleși jurații care vor pronunța sentința, informeaza presa de peste ocean. In boxa acuzaților se afla , și el fost veteran de razboi.

Foto: (c) MIKE STONE/ REUTERS

Timp de trei zile 135 de persoane au fost chestionate, jurații aleși fiind zece femei și doi barbați, care vor asculta miercuri pledoariile celor doua parți, în primul termen al acestui proces.

Chris…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Judecatoarea din cazul tinerilor uciși in localitatea 2 Mai a fost inlocuita. Cazul se va relua de la zero

14:55, 23.05.2024 - Procesul lui Vlad Pascu, cel care, sub influența substanțelor interzise, a ucis doi tineri și a ranit alți trei in accidentul de la 2 Mai, a fost amanat pana pe 7 iunie. O noua judecatoare a preluat cazul.

Judecatoarea din cazul Vlad Pascu a fost recuzata: Se reia de la zero procesul șoferului drogat care a ucis doi adolescenți la 2 Mai

20:50, 21.05.2024 - Judecatoarea Ancuța Popoviciu a fost recuzata, marți, din dosarul Vlad Pascu, conform portalului instanței. Astfel, se reia de la zero procesul șoferului drogat care a ucis doi adolescenți la 2 Mai. Tot marți Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat solicitarea magistratului de a se transfera la…

Judecatoarea din procesul 2 Mai, propusa spre suspendare. Inspecția Judiciara de la CSM a incheiat ancheta in cazul Ioanei-Ancuța Popoviciu

16:00, 16.04.2024 - Inspecția Judiciara a propus Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) suspendarea din funcție a judecatoarei Ioana Ancuța Popoviciu de la Judecatoria Mangalia, care se ocupa cu soluționarea dosarului in care Vlad Pascu a condus drogat și a ucis doi tineri.

Unul dintre suspecții in cazul uciderii micuței Danka a murit subit in arest. Noi detalii cutremuratoare

12:20, 08.04.2024 - Apar noi detalii cutremuratoare in cazul Dankai, fetita de 2 ani din Serbia ucisa cu sange rece de doi barbati! Potrivit presei sarbe, unul dintre suspecții implicati in uciderea fetitei a murit subit.

Rasturnare de situație in procesul lui Vlad Pascu. S-au razgandit in sala de judecata, veste de ultima ora

15:06, 02.04.2024 - Cazul lui Vlad Pascu, tanarul care a omorat alți doi tineri in stațiunea 2 Mai, ia un nou traseu, dupa ultima infațișare, cea de astazi. Vorbim, așadar, de o rasturnare de situație in procesul lui Vlad Pascu.

ROMANIA A CASTIGAT PROCESUL CU GABRIEL RESOURCES IN CAZUL EXPLOATARII ROSIA MONTANA

10:40, 09.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a anuntat, vineri seara, ca Romania a castigat procesul Rosia Montana. Instanta internationala a respins pretentiile reclamantilor, companiile Gabriel Resources Ltd. si Gabriel Resources (Jersey). ”Am castigat procesul Rosia Montana!!! Ne-am luptat pentru Romania pentru ca era…


Ce parere ai despre aceasta stire?