Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

”Mic” dejun, cât un prânz ardelenesc. Rețeta faină a lui Adi Hădean

Publicat:

Ardelenii mancau pe vremuri la micul dejun alimente tare consistente mai ales pentru ca se pregateau de munca in camp, unde nu mai era vreme de stat pe la mese pana pe inserat. ne propune in miez de vara un mic dejun la tigaie, consistent cat un pranz adevarat. 

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de pasca fara aluat. Preparat delicios care se prepara foarte simplu

23:21, 30.04.2024 - Pasca cu branza fara aluat este de fapt… cheesecakeTradiția ca pe masa de Paște sa se afle și pasca vine de la evrei. Legenda spune ca aceștia, grabindu-se sa plece spre Egipt, nu au mai avut timp sa dospeasca aluatul pentru a face paine și astfel a luat naștere pasca. Pentru evrei, acest preparat se…

Ce se intampla daca pui prea multa faina in painea de casa. Greșeala pe care o fac multe gospodine

09:11, 22.04.2024 - Rețeta de paine nu poate fi preparata daca ingredientele nu sunt cantarite cu mare atenție. In caz contrar, painea nu va ieși așa cum trebuie. Multe gospodine fac greșeli atunci cand o prepara. In primul rand, adauga prea multa faina in painea de casa. Ce se intampla daca painea de casa are prea multa…

Placinta invartita cu spanac. Rețeta simpla pentru un aperitiv de post delicios

08:51, 08.04.2024 - Placinta cu spanac poate fi preparata pentru oricare dintre mesele zilei, dar și pentru gustarea din pauza de masa de la birou. Nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru a o pregati. Poți folosi pentru umplutura atat spanac proaspat, cat și congelat. Iese la fel de gustoasa in ambele variante.Aluatul…

Dieta care iti schimba metebolismul: Nu te vei mai ingrasa niciodata

20:35, 31.03.2024 -   Dieta este formata din 3 etape care vizeaza scaderea in greutate și o etapa care are rolul de menținere a greutații corporale. Ideea principala a dietei este aceea ca intensifica metabolismul, creand confuzii in organism, ceea ce poate duce la creșterea ratei metabolismului bazal (necesarul zilnic…

Rețeta de masline pane. Cum faci masline pane umplute cu branza

09:05, 28.03.2024 - Maslinele pane au o textura crocanta și pot fi gustarea ideala sau preparatul perfect de la aperitiv, pentru toți membri familiei. Iata cum faci acasa masline pane.Pentru a pregati masline pane, poți alege orice tip de masline, in funcție de preferințe, singura condiție este sa fie fara samburi. Pentru…

Pogacele cu branza și unt. Rețeta pentru gustari delicioase

11:15, 11.03.2024 - Rețeta se prepara ușor, din ingrediente simple și foarte accesibile, iar pogacelele ies moi și pufoase, dar și foarte gustoase.Aceste pogacele de casa pot fi preparate și pentru pauza de masa de la birou. Sunt ideale și pentru momentele cand vin prietenii in vizita și stați la povești sau urmariți emisiunea…

Cea mai simpla rețeta de mucenici fierți muntenești: ingredientul folosit de Radu Anton Roman - gustul copilariei

16:21, 08.03.2024 - Mucenici muntenesti (fierti)Ingrediente:125 ml ulei1 lingurita de sare500 ml apa1 kg de faina sau cat primeste uleiul si apaSirop: 1 ceasca de miez de nuca macinat3 linguri de zahar1 lingurita scortisoarazahar vanilatcoaja rasa de la o lamaieMod de preparare:Se incalzeste putin apa, se cerne faina pe…

Lava cake – rețeta delicioasa cu care nu dai greș

13:30, 11.02.2024 - Lava cake este un desert absolut minunat, indragit in lumea intreaga și este facut printr-o rețeța simpla, cu doar cateva ingrediente. Descopera rețeta originala de lava cake și alte lucruri interesante despre acest preparat delicios și elegant.Cine a inventat rețeta de lava cakeLava cake este un desert…


Ce parere ai despre aceasta stire?