Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Messi, Ronaldo şi Neymar rămân fotbaliştii cu cele mai 'GRASE' salarii din lumea fotbalului

Publicat:

, portughezul si brazilianul Neymar raman si in acest sezon cei trei fotbalisti platiti cel mai bine, potrivit unei estimari a revistei , citata de AFP, preluata de Agerpres. In dosarul sau special "Salariile starurilor", care va aparea marti, calculeaza veniturile vedetelor acestui sport, in functie de salariul brut si de sumele asteptate din publicitate in sezonul 2019-2020, la care se adauga primele si bonusurile din stagiunea precedenta.

Potrivit acestei metodologii, Messi ar urma sa incaseze 131 de milioane…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Erling Haaland, starul fotbalului, va conduce armata sa in Clash of Clans! Un nou rege barbar vine la putere in lumea jocului!

22:01, 30.04.2024 - Erling Haaland, atacantul-bulldozer de la Manchester City, va deveni personajul principal in celebrul joc de mobil Clash of Clans, au anunțat dezvoltatorii de la Supercell. Versiunea animata a lui Haaland va deveni Regele Barbar in joc, au declarat cei de la Supercell. Incepand de miercuri, jucatorii…

Decizie radicala in lumea fotbalului. Naționala Germaniei ramane fara tricoul cu nr. 44

16:50, 01.04.2024 - "Sigur vom bloca personalizarea tricourilor in online", a spus purtatorul de cuvant al Adidas, Oliver Bruggen.Utilizatorii retelelor de socializare au observat si au criticat faptul ca numarul 44 este mult prea asemanatoare cu simbolul a ceea ce a fost Schutzstaffel (SS), o organizatie paramilitara…

Cristiano Ronaldo, aspru criticat de o legenda a fotbalului francez

10:50, 05.03.2024 - ​Cristiano Ronaldo și-a pus suporterii francezi in cap dupa ce a declarat acum cateva saptamani ca nivelul campionatului din Arabia Saudita este peste cel din Ligue 1. Recent, o legenda a fotbalului din Hexagon l-a criticat dur pe lusitan.

Georgina Rodriguez, apariție senzaționala la Saptamana Modei de la Paris. Cum arata rochia cu care iubita lui Ronaldo a lasat pe toata lumea cu gura cascata / FOTO

14:41, 03.03.2024 - Georgina Rodriguez a avut p apariție senzaționala la Saptamana Modei de la Paris. Iubita lui Cristiano Ronaldo a impresionat pe toata lumea. Iata cum arata rochia cu care vedeta internaționala a lasat pe toata lumea cu gura cascata!

Thierry Henry lanseaza un avertisment care pune lumea fotbalului pe ganduri: „E greu, nimanui nu-i pasa de tine. Cluburi mari cu un numitor comun”

11:45, 22.02.2024 - Thierry Henry, fost mare fotbalist, in prezent analist la CBS Sports, a vorbit despre consumul fizic și psihic la care sunt supuși marii antrenori. Fostul internațional francez, ajuns la 46 de ani, a dat 3 exemple: Pep Guardiola, Jurgen Klopp și Xavi Hernandez. Totodata, Henry i-a facut un mare compliment…

Un puști din Stanilești uimește lumea fotbalului. Nu a fost descoperit pe terenul din sat, ci la un club mare din Germania (FOTO)

00:45, 19.02.2024 - IZBANDA… Povestea uluitoare a unui copil din satul Stanilești vine sa dovedeasca faptul ca, uneori, cei plecați din Vaslui pe urmele propriilor speranțe, au mai multe șanse sa se intalneasca cu succesul, decat daca ar fi stat in locurile natale. Este vorba despre Rareș Silitra, puștiul de 15 ani care…

Doliu in lumea fotbalului! Un cunoscut sportiv a murit la 28 de ani, in accident / FOTO

11:30, 15.02.2024 - Lumea fotbalului este in doliu! Un cunoscut sportiv s-a stins din viața la varsta de 28 de ani, dupa ce a fost implicat intr-un grav accident rutier. Atacantul nu a avut nicio șansa de supraviețuire in urma impactului.

5 februarie: Ziua in care s-au nascut Gheorghe Hagi, Cristiano Ronaldo și Neymar

00:05, 05.02.2024 - La 5 februarie 1965 s-a nascut Gheorghe Hagi, considerat unul dintre cei mai buni fotbalisti romani. La aceeasi data, dar in 1878, s-a nascut si inginerul Andre Citroen, creator al marcii de automobile ce-i poarta numele.


Ce parere ai despre aceasta stire?