Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mesaj motivant al profesorului sociolog Alin Tomuș pentru studenții UAB aflați la început de drum în educația superioară: „Alege înțelept!”

Publicat:

Mesaj motivant al profesorului sociolog Alin Tomuș pentru studenții UAB aflați la inceput de drum in educația superioara: „Alege ințelept!” Mesaj motivant al profesorului sociolog Alin Tomuș pentru studenții UAB aflați la inceput de drum in educația superioara: „Alege ințelept!” Cu ocazia unui nou inceput de an universitar sociologul Alin Tomuș, profesor la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, le transmite studențiilor, aflați la inceput de drum in educația superioara un mesaj motivant: „ incepe un nou an universitar. Mai intai de toate va felicit pe toți cei care ați…

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Legatura dintre spațiile verzi din apropierea locuinței și sanatatea mintala. La ce concluzii au ajuns cercetatorii unui studiu

21:06, 04.05.2024 - Oamenii care locuiesc in apropierea parcurilor și zonelor verzi au un risc mai mic de a dezvolta depresie și anxietate. Este concluzia la care a ajuns recent un grup de cercetatori chinezi, care au studiat potențiala legatura intre expunerea pe termen lung la spații verzi in proximitatea locuinței și…

S-A INTAMPLAT PE 16 APRILIE…

00:30, 16.04.2024 - **1457 i.Hr.**: Batalia de la Megiddo: forțele egiptene ale lui Thutmose al III-lea inving o mare coaliție canaanita sub regele Kadesh. Este prima batalie inregistrata cu un contor fiabil¹. **73 d.Hr.**: Masada, o fortareața evreiasca, cade in mainile romanilor dupa mai multe luni de asediu, punand…

„Nu a mai ramas nimic”. Civilii au gasit un oraș in ruine la intoarcerea in Khan Younis dupa retragerea armatei israeliene

11:10, 09.04.2024 - Unii dintre palestinienii care și-au parasit locuințele din Khan Younis, fugind din calea ofensivei militare a Israelului din orașul sudic al Fașiei Gaza, au inceput sa se intoarca acolo dupa ce armata s-a retras din zona. Oamenii au gasit un oraș distrus, fostele lor case fiind acum mormane de moloz,…

Ce spera oamenii de stiinta sa invete de la eclipsa totala?

17:05, 07.04.2024 - Comportamente ciudate ale animalelor, o coroana solara rareori observata si chiar posibile efecte asupra oamenilor – cercetatorii intentioneaza sa colecteze date valoroase, luni, in timpul eclipsei de Soare, care va traversa Statele Unite, transmite duminica AFP. Eclipsele totale sunt „rare” si reprezinta…

Albul, a patra culoare de la semafoare. Motivul pentru care expertii americani vor sa le schimbe

08:50, 18.03.2024 - Toți șoferii știu culorile semafoarelor și ce reprezinta fiecare dintre acestea. Ei bine, cercetatorii propun o a patra culoare, albul. Cu ce ar ajuta traficul culoarea alb la semafor, aflați in randurile urmatoare. Ce ar reprezenta culoarea alb la semafor Oamenii de știința de la Universitatea de Stat…

oamenii de știința dezvaluie ca sursele a zeci de substanțe chimice nu pot fi identificate

10:55, 16.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din California, San Francisco, au elaborat o metoda inovatoare de screening pentru detectarea mai precisa a substanțelor chimice din organismul uman. Intr-un studiu recent, aceasta tehnica a identificat peste 100 de substanțe chimice, inclusiv 50 care nu fusesera niciodata…

Oamenii de știința au descoperit ramașițele celei mai vechi paduri de pe Pamint

04:10, 15.03.2024 - Oamenii de știința britanici de la Universitatea din Cambridge au descoperit ramașițele unei paduri stravechi, care a fost numita cea mai veche de pe Pamint. Zona studiata este situata pe coasta de nord a Devon și Somerset, relateaza "Pravda.ru" cu referire la Journal of the Geological Society. Virsta…

Zoologii au demonstrat existența cirtiței aurii, considerata disparuta

08:40, 08.03.2024 - Oamenii de știința sud-africani au dovedit existența cirtiței aurii de Winton, care o lunga perioada de timp a fost considerata disparuta. Specialiștii de la Universitatea din Pretoria au reușit sa confirme existența mamiferului prin folosirea unei noi metode de analiza a ADN-ului mediului. Aceasta…


Ce parere ai despre aceasta stire?