Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Melania Medeleanu susţine dreptul la sănătatea copiilor

Publicat:

Incepand de luna aceasta, de strangere de fonduri „Mame bune, copii sanatoși” este sustinuta de realizatoarea emisiuniiMegastory” de la Realitatea TV, realizatoarea emisiunii „Traiește Sanatos” de la Antena 2 și de – prezentatoarea știrilor Focus de la Prima TV.

Campania „Mame bune, copii sanatoși" are ca scop imbunatațirea starii de sanatate și de nutriție a mamelor și copiilor din mediul rural.

Din pacate, din cauza saraciei, lipsei resurselor și…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bauturile energizante ameninta sanatatea fizica si mintala a copiilor. Parinți sunt ingroziți: „Am crezut ca e pe moarte”

12:50, 28.04.2024 - Cercetarile publicate in luna ianuarie a acestui an au constatat ca la copii consumul de bauturi energizante este asociat cu o gama larga de riscuri legate de sanatatea fizica, dar si de cea mintala.

Chefi la cuțite, 8 aprilie 2024. Irina Fodor, anunț important pentru jurații emisiunii! Tema jocului pentru amuleta le-a dat batai de cap: „Astazi facem...” / VIDEO

21:10, 08.04.2024 - Ediția din aceasta seara, de pe data de 8 aprilie 2024, a emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1 a adus noi provocari pentru cei patru chefi. Irina Fodor a facut un anunț important pentru jurați! Tema jocului pentru amuleta le-a dat batai de cap acestora! Iata ce trebuie sa faca in aceasta seara!

SANATATEA PE PRIMUL LOC! Ziua Mondiala a Sanatații 2024 : „Sanatatea mea, dreptul meu”

08:05, 07.04.2024 - Anul acesta, tema Zilei Mondiale a Sanatații este „Sanatatea mea, dreptul meu”, iar Organizația Mondiala a Sanatații sarbatorește 76 de ani de la inființare. The post SANATATEA PE PRIMUL LOC! Ziua Mondiala a Sanatații 2024 : „Sanatatea mea, dreptul meu” first appeared on Informatia Zilei .

Dreptul femeii de a nu mai fi chinuita

19:30, 02.04.2024 - Femeia și-a obținut dreptul la vot, la munca, la multe liberați. Dar, inca, mai are pana sa-și obțina dreptul la introspecție, la o viața o mai buna, dreptul real de nu mai fi chinuita. Declarativ, statistic, stam bine. Realitatea este cu totul alta. Din acest motiv, am ales sa vorbim, la Dialogurile…

Investiție pentru sanatatea copiilor din Argeș

18:36, 13.03.2024 -  Astazi, 12 martie 2024, a avut loc inaugurarea etajului 6 al Spitalului de Pediatrie Pitesti, dedicat copiilor cu varste cuprinse ȋntre 0 si 3 ani. Valoarea totala a investitiei este de 700.000 de euro. Lucrarile au inceput la data de 24 iulie, au vizat o suprafața de peste 1000 mp, intreg spațiu…

Te cunosc de undeva. Jo și Liviu Teodorescu au dat din casa! Ce spun despre primele personaje din noul sezon al emisiunii / VIDEO

14:01, 20.02.2024 - Jo și Liviu Teodorescu au dat din casa! Cei doi concurenți au vorbit despre primele personaje din noul sezon al emisiunii de la Antena 1. Iata ce declarații au facut cei doi artiști despre emisiune!

Cand incepe MediCOOL la Antena 1. Dr. Mihail Pautov și Carmen Bruma, primele declarații despre sezonul 6: „A fost o adevarata provocare”

11:41, 20.02.2024 - Dr. Mihail Pautov și Carmen Bruma revin la Antena 1 cu un nou sezon MediCOOL, incepand din 24 februarie, in fiecare sambata, de la 12.00. In cadrul emisiunii se vor aborda subiecte care sunt de mare interes pentru telespectatori.MediCOOL revine pe micile ecrane cu cel de-al șaselea sezon, ce va putea…

Mireasa - Capriciile iubirii. Laura și Cristian, planuri de viitor impreuna! Se gandesc sau nu cei doi concurenți la o casatorie: „Este cel mai important” / VIDEO

19:46, 13.02.2024 - In ediția din data de 13 februarie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, Cristian și Laura au petrecut cateva momente de relaxare in jacuzzi. Au sau nu cei doi concurenți ai emisiunii de la Antena 1 planuri de viitor impreuna. Iata ce au discutat!


Ce parere ai despre aceasta stire?