Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meghan Markle, apariţie surpriză la CNN. Ce mesaj a avut de transmis soţia prinţului Harry

Publicat:

si-a facut prima aparitie publica dupa ce a anuntat ca a pierdut o sarcina in iulie. Ea a impartasit un mesaj de speranta, duminica, la televiziunea americana CNN, prin care a adus un omagiu „eroilor tacuti" din aceasta pandemie de Covid-19.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lovitura dura pentru Meghan Markle, dupa remarcile usturatoare despre Familia Regala. Soția lui Harry nu se aștepta la asta

16:10, 08.04.2024 - In ultimii patru ani, ducesa de Sussex a avut o serie de remarci dureroase la adresa Familiei Regale, astfel ca acum, mulți vorbesc despre o lovitura dura pentru Meghan Markle, și se pare ca nu se aștepta la asta. Popularitatea lui Meghan Markle continua sa se prabușeasca In ultimii ani Meghan Markle,…

Mesaj subtil pentru Casa Regala Britanica. Ce a imbracat Meghan Markle la cea mai recenta apariție publica

18:15, 05.04.2024 - Meghan Markle, Ducesa de Sussex, este mai rar vazuta in public de cand a renunțat la indatoririle regale, in 2020. De curand, ea le-a citit copiilor internați la Spitalul din Los Angeles, iar ținuta a starnit reacții in presa internaționala.

Mihai Petre iși sarbatorește ziua de naștere! Ce mesaj de dragoste i-a transmis soția lui, Elwira Petre: ”Barbatul vieții mele”

13:35, 28.03.2024 - Mihai Petre iți sarbatorește ziua de naștere! Dansatorul petrece aceasta zi importanta alaturi de familia lui. Elwira Petre și-a emoționat soțul inca de la primele ore ale dimineții, cu un mesaj emoționant de iubire. Iata ce urare i-a facut intr-un moment special!

Kate Middleton și prințului William, in centrul controverselor și speculațiilor. De la ce a pornit totul

15:35, 16.03.2024 - Dupa interviul prințului Harry și Meghan Markle cu Oprah Winfrey, din anul 2021, Kate Middleton și Prințul William au adoptat o noua strategie de PR, devenind mai puțin formali, in incercarea de a caștiga publicul de partea lor. Trei ani mai tarziu, cuplul regal a devenit centrul unei controverse.

Ce mesaj a transmis Daiana Anghel dupa eliminarea de la Power Couple Romania. Cum a aparut in mediul online soția lui Sorin Gonțea

13:01, 07.03.2024 - In ediția 15 din Power Couple Romania de pe 6 martie 2024, Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost eliminați din competiție. La scurt timp de la difuzarea momentului in care aceștia au plecat acasa, soția chef-ului a transmis un mesaj neașteptat pe rețelele sociale.

Prințesa Kate, prima apariție publica dupa intervenția chirurgicala din ianuarie. Unde a fost surprinsa soția prințului de Wales

11:00, 05.03.2024 - Prințesa Kate a aparut in public pentru prima data dupa spitalizarea ei de la jumatatea lunii ianuarie, relateaza presa britanica, in timp ce mai multe companii media americane au publicat o fotografie ce o prezinta pe prințesa de Wales in timp ce se afla intr-un automobil in apropiere de Londra.

Radu Valcan, sarbatoritul zilei de azi! Ce mesaj i-a transmis soția sa, Adela Popescu: "E mai ceva ca..." / FOTO

13:45, 08.02.2024 - Sarbatoare mare in familia lui Radu Valcan. Astazi, pe 8 februarie 2024, prezentatorul TV implinește 47 de ani. Soția sa a fost cea care i-a facut urari inca din primele ore ale zilei. Ce i-a transmis Adela Popescu tatalui copilului ei intr-o zi atat de speciala.

Roxana Dobre, mesaj acid pentru femeile care o critica: „Sunteți frustrate!”. Ce a transmis soția lui Florin Salam / VIDEO

12:20, 02.02.2024 - Roxana Dobre a transmis un mesaj acid pentru femeile care o critica. Soția lui Florin Salam a facut o postare revoltatoare pe rețelele de socializare. Iata ce le-a comunicat partenera de viața a manelistului fanilor ei!


Ce parere ai despre aceasta stire?