Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meghan Markle are probleme grave! Scandalurile din ultimul timp i-au dus numai necazuri Ducesei

Publicat:

}n ultimul timp, a fost tot mai des in centrul aten:iei, din cauza numeroaselor scandaluri in care a fost implicatE. Din cauza acestora, Ducesa de Sussex are probleme grave legate de popularitate, iar Prin:ul Harry nu "tie cum sE-i mai sarE in ajutor.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Ani Crețu, probleme grave din cauza alergiei fiului. Baiatul s-a imbolnavit in urma unui vaccin: ”Nu avem niciun ajutor” / VIDEO

16:40, 26.02.2024 - Ani Creșu se confrunta cu mai multe probleme din cauza alergiei. Copilul a dezvoltat afecșiunea in urma unui vaccin facut in copilarie, iar acum, are parte de un regim special. Actrița a avut parte de mai multe situații neplacute la restaurante, unde nu putea comanda nimic din cauza ingredientelor existente.

Meghan Markle, aparitie halucinanta dupa ce Regele Charles a anuntat ca este grav bolnav. Englezii au scos-o definitiv „de la inima”

11:20, 09.02.2024 - Englezii nu vor uita și se pare ca nici nu vor ierta ceea ce pare a fi cel recent act de sfidare al Ducesei de Sussex. Meghan Markle a avut o aparitie halucinanta dupa ce Regele Charles a anuntat ca este grav bolnav, iar soțul ei s-a intors de urgența in Marea Britanie pentru a-l […] The post Meghan…


Ce parere ai despre aceasta stire?