Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meduzele opresc curentul

Publicat:

Israelul are probleme din cauza meduzelor. O hidrocentrala din orasul Hadera, aflat in nordul tarii, risca sa se blocheze din cauza celenteratelor care au invadat .

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA au oprit un transport de bombe catre Israel din cauza ca acesta nu oprește ofensiva in Rafah

11:35, 08.05.2024 - Statele Unite au suspendat livrarea unei incarcaturi de bombe saptamana trecuta dupa ce Israelul nu a raspuns „ingrijorarilor” Washingtonului privind ofensiva anuntata de la Rafah, in sudul Fasiei Gaza, a declarat marti un inalt responsabil american, relateaza AFP, preluat de Agerpres.

Turcia suspenda orice relatii comerciale cu Israelul din cauza razboiului din Gaza

08:00, 03.05.2024 - Turcia a suspendat joi relatiile sale comerciale cu Israelul, dupa ce a restrans deja exporturile catre aceasta tara in aprilie, ca raspuns la razboiul din Fasia Gaza, a anuntat Ministerul turc al Comertului.

Ciuca: Chiar daca Israelul e dincolo de Balcani si Marea Mediterana, distanta este mica. Am discutat cu premierul

08:05, 15.04.2024 - Presedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciuca, a afirmat ca a discutat cu premierul Marcel Ciolacu despre situatia din Orientul Mijlociu, pentru formarea „unei opinii coordonate”, subliniind ca, desi Israelul este dincolo de Balcani si Marea Mediterana, „distanta este mica” fata de Romania.

Alerta maxima in Israel: toate activitațile publice au fost anulate pe fondul amenințarii Iranului

22:31, 13.04.2024 - Israelul și a plasat forțele armate in stare de alerta maxima, sambata, din cauza unui posibil atac al Iranului. Zeci de avioane de lupta sunt gata sa intervina. Autoritațile israeliene și-au pus forțele armate in stare de alerta maxima din cauza amenințarilor cu un posibil atac al Iranului. Ca masuri…

Trump avertizeaza ca Israelul pierde „mult sprijin” la nivel global din cauza razboiului din Gaza: „Trebuie sa se termine”

23:05, 25.03.2024 - Fostul presedinte american Donald Trump a declarat, intr-un interviu acordat unei publicatii israeliene, ca Israelul trebuie sa „incheie” razboiul din Fasia Gaza, deoarece pierde „mult sprijin” la nivel global, relateaza AFP, citata de Agerpres.

O consiliera de top a lui Joe Biden dezvaluie ca l-a confruntat pe Netanyahu și i-a cerut sa respecte dreptul umanitar internațional in Gaza

23:40, 13.03.2024 - Samantha Power, administratorul Agenției americane pentru Dezvoltare Internaționala, i-a cerut premierului israelian Benjamin Netanyahu "sa imbunatațeasca respectarea dreptului umanitar internațional" in timpul vizitei pe care aceasta a efectuat-o in Israel la finalul lunii februarie, scrie Politico.Power…

Israelul ingrozește: Parlamentul European cere excluderea țarii din sport, din cauza „macelului“ din Fașia Gaza

08:00, 21.02.2024 - Cifrele teribile ale operațiunii militare din Fașia Gaza au crescut presiunile pe FIFA, UEFA și Comitetul Internațional Olimpic (CIO) pentru ca naționala din „Țara Sfanta“ sa fie interzisa la Euro 2024, iar atleții din aceasta țara sa priveasca JO la televizor.

Netanyahu a oprit negocierile din Gaza din cauza cererilor „delirante” ale Hamas

12:45, 18.02.2024 - Israelul a trimis negociatori pentru discutarea unui armistițiu la Cairo, așa cum a solicitat Joe Biden, dar aceștia nu s-au intors pentru intalniri suplimentare, deoarece cererile Hamas au fost „delirante”, a declarat sambata premierul Benjamin Netanyahu


Ce parere ai despre aceasta stire?