Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Medicul Gheorghe Borcean, noul președinte al Colegiului Medicilor

Publicat:

Medicul Gheorghe Borcean, noul președinte al Foto: Arhiva.

Medicul Gheorghe Borcean a fost ales in functia de presedinte al din Romania, anunta organizatia profesionala intr-un comunicat de presa.

a absolvit Facultatea de Medicina din Timisoara, a fost medic stagiar la din Caransebes.

In 1984 a urmat secundariatul la Spitalul de , iar in 1989 devine medic specialist chirurg la din Caransebes.

De asemenea, intre 1989 si 2006 a fost directorul Spitalului…

Citeste articolul mai departe pe romania-actualitati.ro…  

Sursa articol: romania-actualitati.ro


Stiri pe aceeasi tema

INTERVIU JA cu dr. Octavian Marius Crețu: „Mi-am dedicat intreaga activitate pacienților”

10:36, 04.04.2024 - Personalitate a lumii medicale timișorene, profesorul universitar dr. Octavian Marius Crețu, rectorul Universitații de Medicina și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara se simte in continuare extrem de legat de Arad.

Studenta la Medicina ucisa cu bestialitate de un coleg gelos a fost inmormantata VIDEO

17:55, 28.03.2024 - Andreea Morega, tanara de 21 de ani, care a fost ucisa cu zeci de lovituri de cuțit de prietenul ei, intr-un apartament din Timișoara, a fost inmomrantata joi, 28 martie, in comuna natala Padeș, din județul Gorj.

Acces Direct. Marturia lui Mirel, cel care a omorat-o pe Andreea, studenta din Timișoara. Cum se apara tanarul: ”M-am enervat foarte tare”

18:25, 25.03.2024 - Mirel Dragomir este suspectul principal in uciderea studentei de la Facultatea de Medicina din Timișoara. Tanarul și-a recunoscut fapta și a oferit mai multe detalii magistraților care se cupa de cazul infiorator.

Familia studentei de la Medicina, ucisa de iubit, in Timișoara, declarații sfașietoare: „Ma copleșește durerea, n-am cuvinte”. Mirel a ucis-o pe Andreea cu 30 de lovituri de cuțit

20:21, 24.03.2024 - Familia Andreei, tanara ucisa de iubit, in Timișoara, iși revine cu greu de cand a aflat cum a murit studenta de la Medicina. In timp ce parinții și apropiații o plang pe Andreea, iubitul ei, Mirel Dragomir, și-a recunoscut fapta ieri și este in arest preventiv.

Detalii cutremuratoare in cazul studentei ucise la Timisoara: omorata cu mai multe lovituri de cuțit. Motivul crimei

10:25, 23.03.2024 - Apar noi detalii cutremuratoare in cazul cazul tinerei de 21 de ani, care a fost ucisa intr-un apartament din Timisoara. Polițiștii au stabilit ca studenta de la Medicina gasita moarta a fost omorata cu mai multe lovituri de cuțit. Principalul suspect este iubitul fetei.

Accident cu doua victime, pe centura Lugojului

14:05, 14.02.2024 - Trei mașini au fost implicate intr-un accident soldat cu doua victime, produs pe șoseaua de centura a municipiului Lugoj, la intersecția cu drumul spre Hezeriș. „Un tanar in varsta de 26 de ani a condus un autoturism pe DJ 609 dinspre strada Hezeriș din municipiul Lugoj spre localitatea Hezeriș,…

Ar trebui sa fie gata in 3 ani, zice Alexandru Rafila

09:51, 11.02.2024 - Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, sustine ca noul spital din Lugoj, construit cu bani din PNRR, ar trebui sa fie gata in trei ani de zile, desi prima licitatie organizata de primarie a fost anulata. Alexandru Rafila a vizitat sambata Spitalul Municipal “Dr. Teodor Andrei” din Lugoj, oras in care…


Ce parere ai despre aceasta stire?