Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meci din liga a doua germană amânat, după ce echipa gazdă a intrat în carantină

Publicat:

Meciul de fotbal dintre echipele si Darmstadt, planificat pentru duminica in liga a doua germana, a fost amanat dupa ce jucatorii echipei gazda au fost nevoiti sa intre in carantina ca urmare a infectiei cu coronavirus, scrie Reuters, potrivit Agerpres.

Citește și: , semnal de alarma: 'Este un moment dificil!’

germane de fotbal (DFL), Osnabrueck a inregistrat doua cazuri de coronavirus in randul jucatorilor, restul lotului primind indicatia de a se izola la domiciliu.

''O cerere de amanare a meciului fost aprobata de DFL…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul Apararii al Israelului și-a amanat demisia dupa eliberarea a patru ostatici ai Hamas

16:25, 08.06.2024 - Ministrul Benny Gantz, membru al cabinetului de razboi al Israelului, si-a amanat sambata – dupa ce armata israeliana a eliberat patru ostatici ai Hamas din Fasia Gaza – discursul in care era asteptat anuntul ca va demisiona, informeaza Reuters, preluat de agerpres.ro. Gantz ii adresase luna trecuta…

Record mondial: 56 de lovituri de departajare, intr-un meci de fotbal din Israel!

23:50, 22.05.2024 - Echipele israeliene de fotbal SC Dimona și Shimshon Tel Aviv au stabilit un record mondial pentru cea mai lunga serie de lovituri de departajare, dupa ce au executat 56 de lovituri de la 11 metri, relateaza Reuters.

FIFA anunta o noua competitie: Cupa Mondiala a Cluburilor la fotbal feminin, incepand din 2026

12:00, 15.05.2024 - Prima editie a Cupei Mondiale a Cluburilor la fotbal feminin va avea loc in ianuarie si februarie 2026, cu 16 echipe participante, a anuntat, miercuri, FIFA, potrivit Reuters."Turneul va avea loc din patru in patru ani", a precizat vineri Consiliul FIFA.

Erdogan și-a amanat vizita la Washington. Motivele raman un mister

21:41, 26.04.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a amanat vizita pe care urma sa i-o faca presedintelui american Joe Biden la Casa Alba in ziua de 9 mai, transmit vineri Reuters si AFP, citand oficiali turci care au solicitat anonimatul.

Cluburile suedeze resping tehnologia VAR in fotbal! Decizia de a nu implementa sistemul de arbitraj video

17:31, 26.04.2024 - Ligile profesioniste de fotbal din Suedia nu vor implementa sistemul de arbitraj video (VAR) dupa ce cluburile si-au exprimat opozitia fata de aceasta tehnologie, a declarat presedintele Federatiei suedeze de fotbal (SvFF), Fredrik Reinfeldt, scrie Reuters.

Meci din Cupa CAF, anulat din cauza unei harti imprimate pe tricourile oaspetilor

12:35, 22.04.2024 - Meciul dintre echipa algeriana USM Alger si formatia marocana Renaissance Berkane, programat duminica in semifinalele Cupei Confederatiei Africane de Fotbal (CAF), nu s-a putut juca din cauza unei dispute legate de tricourile echipei vizitatoare, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Meciul dintre Al-Ain si Al-Hilal, amanat din cauza conditiilor meteo nefavorabile

16:35, 16.04.2024 - Meciul din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor Asiei dintre Al-Ain (Emiratele Arabe Unite) si Al-Hilal (Arabia Saudita) a fost amanat din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, a anuntat marti Confederatia Asiatica de Fotbal (AFC), scrie Reuters, potrivit Agerpres.

Kremlinul reacționeaza la o posibila prezența militara germana in Lituania: Ar conduce la escaladarea tensiunilor

18:25, 08.04.2024 - O prezenta militara germana in Lituania ar conduce la escaladarea tensiunilor, a sustinut luni purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, transmite Reuters, potrivit Agerpres.NATO si Vilnius au declarat ca vor finanta partial desfasurarea permanenta a 5.


Ce parere ai despre aceasta stire?