Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mărturisire după 24 de ani: Israelul recunoaște, pentru prima dată, uciderea lui Abu Jihad, numărul doi în OEP

Publicat:

Israelul recunoaște uciderea liderului palestinian , la aproape 25 de ani de la evenimentele care au dus la moartea numarului doi din Organizația pentru .

O publicație israelita a confirmat o informație de mult timp banuita in statul arab.

a primit autorizația de a publica, la zece ani distanța, un interviu luat lui , comandantul misiunii și ofițerul care l-a ucis pe cofondatorul OEP, scrie Boston.

, pe numele adevarat Khalil al-Wazir, era considerat de Israel o amenințare la adresa…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Erdogan: „Israelul nu este doar o amenintare pentru Gaza”

14:10, 29.05.2024 - Erdogan a reacționat! Presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a declarat, miercuri, ca „spiritul Natiunilor Unite este mort in Gaza” si a cerut totodata „lumii islamice sa reactioneze” dupa atacul israelian asupra unei tabere pentru persoane stramutate de langa Rafah, in sudul Fasiei Gaza, soldat cu…

28 mai: 54 de ani de la moartea cardinalului Iuliu Hossu

00:06, 28.05.2024 - La 28 mai 1955 s-a nascut Nicolae Robu, fost primar al Timișoarei, iar in anul 1964 a fost inființata Organizația pentru Eliberarea Palestinei. In aceeași zi, dar in anul 1985, s-a nascut actrița Carey Mulligan.

'Baie de sange' prin uciderea a 32 de copii de catre Israel: Amnesty International cere CPI sa ancheteze Tel Avivul de 'crime de razboi'

22:55, 27.05.2024 - Amnesty International (AI) acuza Israelul de uciderea in aprilie a 44 de civili palestinieni - inclusiv 32 de copii - in trei atacuri aeriene in centrul si sudul Fasiei Gaza si cere Curtii Penale Internationale (CPI) sa deschida o ancheta cu privire la ”crime de razboi”, relateaza AFP, informeaza News.ro.

Hamas, dupa ce Norvegia, Spania și Irlanda au anunțat ca recunosc independența Palestinei: „Dreptul nostru la pamantul nostru”

20:01, 22.05.2024 - Gruparea terorista palestiniana Hamas a salutat, intr-un comunicat, recunoașterea Palestinei de catre Norvegia, Spania și Irlanda, relateaza Bild.La șapte luni dupa ce Hamas a efectuat un atac-surpriza in Israel, in urma caruia a ucis peste 1.200 de oameni intr-o singura zi, pe 7 octombrie, și a luat…

Anuntul zilei: Norvegia va recunoaste oficial Palestina ca stat independent. Israelul si-a retras ambasadorii

11:31, 22.05.2024 - Dupa ce incepand de dimineata au circulat zvonuri potrivit carora Norvegia si Irlanda intentioneaza sa recunoasca oficial Palestina ca stat independent, miercuri premierul norvegian Jonas Gahr Store a confirmat informatiile privind tara sa si a anuntat si data evenimentului oficial.

Propunere israeliana pentru un armistitiu. Hamas se gandește

09:40, 27.04.2024 - Miscarea islamista palestiniana Hamas a indicat sambata dimineata ca „studiaza” o contra-propunere israeliana in vederea unui armistitiu in luptele din Fasia Gaza si a eliberarii ostaticilor, transmite AFP. „Astazi, Hamas a primit raspunsul oficial din partea ocupatiei sioniste la pozitia noastra, care…

Propunerea israeliana pentru un armistitiu. Hamas se gandește

08:26, 27.04.2024 - Miscarea islamista palestiniana Hamas a indicat sambata dimineata ca „studiaza” o contra-propunere israeliana in vederea unui armistitiu in luptele din Fasia Gaza si a eliberarii ostaticilor, transmite AFP. „Astazi, Hamas a primit raspunsul oficial din partea ocupatiei sioniste la pozitia noastra, care…

Biden critica aspru Israelul dupa uciderea a sapte lucratori umanitari intr-un atac israelian: „Nu este un incident izolat”

11:25, 03.04.2024 - Presedintele american Joe Biden a criticat aspru marti Israelul dupa ce sapte colaboratori ai organizatiei nonguvernamentale americane World Central Kitchen (WCK) au fost ucisi in Fasia Gaza intr-un atac al fortelor israeliene, relateaza dpa.


Ce parere ai despre aceasta stire?