Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mărturiile umilitoare ale turiștilor UE care nu au fost lăsați să intre în Marea Britanie. ”Reținuți, amprentați și tratați ca pe niște criminali”

Publicat:

a publicat marturii ale unor cetateni UE care acuza ca sunt umiliti si tratati ca niste criminali la sosirea in . Unii turisti au spus ca au fost amprentati, retinuti si tratati ca pe niste mincinosi de catre oficialii de frontiera inainte de a calatori prin tunelul din canal sau cu feribotul la Calais. Sergio D'Alberti, un manager de hotel italian in varsta de 51 de ani, care in prezent nu mai lucreaza din cauza pandemiei C (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Frații Tate vor fi eliberați, dupa ce in aceasta dimineața au fost reținuți. Ce se intampla cu extradarea celor doi in Marea Britanie

17:40, 12.03.2024 - Curtea de Apel din Romania aproba cererea Marii Britanii de extradare a lui Andrew Tate, dar amana extradarea pana la incheierea procesului din Romania. In acest fel, Andrew și Tristan Tate urmeaza sa fie eliberați din detenție, dupa ce, in aceasta dimineața, aceștia au fost reținuți.

Fratii Tate, retinuti, pentru 24 de ore, in noaptea de luni spre marti

13:50, 12.03.2024 - Fratii Tate au fost retinuti, pentru 24 de ore, in noaptea de luni spre marti, scrie BBC. Frații Tate au fost reținuți dupa ce polițiștii romani au aplicat doua mandate europene de arestare emise de catre autoritațile judiciare din Marea Britanie, scrie europafm.ro. Andrew Tate și fratele sau Tristan…

Andrew și Tristan Tate au fost din nou reținuți! Autoritațile din Marea Britanie au emis mandate europene de arestare

11:15, 12.03.2024 - Frații Tate au fost ridicați de poliție luni noapte din cauza unui mandat de arestare emis de autoritațile din Marea Britanie. Iata pentru ce sunt acuzați Andrew și Tristan Tate de aceasta data.

Surse. Frații Tate, reținuți din nou, de aceasta data in baza unor mandate europene de arestare

09:10, 12.03.2024 - Situația fraților Andrew si Tristan Tate revine in prim-plan. Sunt informații aflate deocamdata doar pe surse. Frații Tate ar fi fost reținuți din nou, in baza unor mandate europene de arestare, emise de catre Marea Britanie, potrivit unor surse citate de Antena 3. Ridicați de polițiști luni seara Conform…

Adolescenți care au terorizat Vasluiul, reținuți de polițiști, dar lasați in libertate de procurori. De ce sunt acuzați

16:10, 12.02.2024 - Doi adolescenți, de 16 și 17 ani, au bagat spaima in locuitorii din Barlad și din Iana, o comuna din județul Vaslui. Mai multe persoane, inclusiv minori, au fost lovite și amenințate, dar Parchetul nu considera ca ei prezinta suficient pericol public pentru a cere arestarea lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?