Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marius Ghenea: "Noul guvern are o oportunitate extraordinară de a beneficia de valul creşterii economice a României din ultimii ani"

Publicat:

, director de investitii in cadrul fondului 3TS , considera ca oportunitatile cele mai importante pentru crestere in 2017 sunt in continuare legate de fondurile europene, consumul intern si oportunitati suplimentare de export, care inca nu au fost fructificate in totalitate.

Citeste articolul mai departe pe capital.ro…  

Sursa articol: capital.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rata inflației va avea o reducere „mult incetinita” pe final de an, avertizeaza BNR. Riscuri economice din cauza salariilor din sectorul public, a deficitului bugetar uriaș și a creșterii taxelor.

09:55, 14.05.2024 - Rata anuala a inflatiei este asteptata sa se situeze la finalul acestui an peste valoarea prevazuta anterior, iar masurile fiscale ce ar putea fi introduse dupa alegerile din 2024 și deficitul bugetar uriaș prezinta riscuri economice serioase.

Trei zile libere de la Guvern pentru angajații din Romania. In cateva saptamani, bugetarii vor beneficia de o noua mini-vacanța

13:26, 12.05.2024 - Vești excelente pentru angajații de la stat din Romania! De la Guvern vin inca 3 zile libere cu ocazia unei mari sarbatori. Mai mult decat atat, cine va fi pus sa lucreze ar putea primi bani in plus de la angajator. Firmele care nu se conformeaza sunt pasibile de amenda.

Investițiile publice masive, cheia creșterii economice și in 2024

12:45, 17.04.2024 - Romania se numara printre tarile membre UE cu cele mai importante cresteri ale productiei industriale din blocul comunitar, arata datele publicate la 15 aprilie, de Oficiul European de Statistica (Eurostat).

ECONOMIA ROMANIEI IN STAGNARE INS anunța scadere a PIB-ului și lipsa creșterii in sectoarele economice

10:40, 09.04.2024 - In ansamblu, economia pare sa stagneze, cu puține semne de revigorare in diverse sectoare. The post ECONOMIA ROMANIEI IN STAGNARE INS anunța scadere a PIB-ului și lipsa creșterii in sectoarele economice first appeared on Informatia Zilei .

PSD: Guvernul face din șantierele de autostrazi pilonul central al creșterii economice

15:40, 25.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu, a inspectat vineri progresul lucrarilor pe mai multe șantiere de infrastructura rutiera și a vorbit despre posibilitatea accelerarii ritmului lucrarilor, in condițiile in care pe unele tronsoane lucrarile sunt in avans fața de grafic sau au un ritm susținut.

Exportatorii de produse moldovenești vor beneficia de condiții comercial-economice mai bune pe piața statelor EFTA

08:55, 21.03.2024 - Exportatorii de produse moldovenești vor beneficia de condiții comercial-economice mai bune pe piața statelor membre ale Asociației Europene de Liber Schimb (EFTA). Ratificarea Acordului de comerț liber dintre Republica Moldova și statele membre EFTA a fost aprobata de Executiv.

BNR s-a razgandit - Dupa anunțul creșterii economice bazate pe investiții, se revine la creșterea prin consum

19:50, 23.02.2024 - In 2024, economia Romaniei se pregatește pentru o revigorare, cu consumul gospodariilor așteptat sa fie motorul principal al creșterii Produsului Intern Brut (PIB). Aceasta tendința vine pe fondul unor creșteri salariale și transferuri sociale semnificative, combinate cu o inflație in scadere și rate…

Comisia Europeana reduce prognoza creșterii economice a UE și zonei euro in 2024

16:50, 16.02.2024 - Comisia Europeana a publicat joi previziunile economice de iarna, reducand prognoza de creștere economica pentru Uniunea Europeana și zona euro in 2024. Potrivit datelor publicate anterior de Eurostat, rata de creștere economica atat pentru UE, cat și pentru zona euro in 2023 a fost de 0,5%, mai mica…


Ce parere ai despre aceasta stire?