Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marius Borg Høiby, „Harry al Norvegiei“, a rupt legăturile cu familia regală

Publicat:

 Høiby este acel prinț rebel de la casa regala norvegiana, pe care mulți l–au comparat cu mai cunoscutul Harry din . Este vorba despre fiul cel mare al Prințesei Mette-Marit, rezultat dintr-o relație anterioara celei cu Prințul moștenitor Haakon al Norvegiei. Marius, primul din stanga, alaturi de familia regala Ei bine, ajuns acum la 20 de ani, Marius a decis, intr-un mod surprinzator, sa paraseasca viața publica și tot ceea ce are legatura cu casa regala norvegiana, ba chiar și țara in care s-a nascut. Marius și fotografia care anunța plecarea in care a…

Citeste articolul mai departe pe okmagazine.ro…  

Sursa articol: okmagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scandal uriaș in familia regala a Spaniei, dupa dezvaluiri ca Letizia l-a inșelat pe Felipe cu un fost iubit. "Regele a fost devastat"

11:15, 02.06.2024 - Sunt tensiuni la casa regala a Spaniei dupa ce un jurnalist spaniol a publicat cartea „Tacerile Letiziei” in care spune ca regina Letizia și-ar fi inșelat soțul, iar regele Felipe ar fi fost „devastat și distrus” de presupusa aventura a ei.

Din culisele istoriei. Legaturile neașteptate dintre familia imperiala habsburgica, Mozart și județul Arad

09:35, 30.05.2024 - Printul Ercole Rinaldo al III-lea de Este, duce de Modena si Reggio, nepotul lui Filip de Orleans, regentul Frantei, este cel in jurul caruia s-au țesut aceste legaturi scoase la lumina de un reputat istoric aradean.

Ingrijorare in Marea Britanie: Legaturile intre Xi Jinping și Vladimir Putin, o amenințare la adresa democrației

15:15, 19.05.2024 - Ministrul britanic al Apararii, Grant Shapps, a declarat duminica ca este foarte ingrijorat de recenta intarire a relatiilor diplomatice dintre presedintele chinez Xi Jinping si omologul sau rus Vladimir Putin, declarand ca aceasta reprezinta o amenintare la adresa democratiei, transmite Reuters.

O noua cearta in familia regala. Gestul lui Harry din Nigeria i-ar fi infuriat teribil pe Printul William si pe Regele Charles: „Nu au mai fost vazuti asa”

17:06, 16.05.2024 - Un nou scandal in familia regala britanica! Prințul Harry nu s-a apropiat deloc de fratele sau, Prințul William, deși a vizitat Londra la inceputul lunii mai. Mai mult de atat, un expert regal crede ca recenta sa calatorie in Nigeria cu Meghan Markle l-a infuriat și mai tare pe fratele sau mai mare.…

Deschiderea regelui Charles al III-lea cu privire la cancerul de care sufera a intarit monarhia britanica. „Am observat nu doar empatie, ci și compasiune”

15:05, 05.05.2024 - Decizia regelui Carol al III-lea de vorbi deschis despre cancerul de care sufera l-a ajutat pe noul monarh sa se conecteze cu poporul din Marea Britanie și a intarit monarhia, la un an de la incoronarea sa de la Westminster Abbey, relateaza AP.Vorbind despre boala de care sufera, Charles a evidențiat…

Cum le-a oferit Carole Middleton sprijin lui Kate și William, dupa diagnosticul de cancer. „A menținut familia unita”

12:05, 27.03.2024 - Carole Middleton este persoana care a reusit sa țina familia unita, in urma diagnosticului de cancer al fiicei sale, dezvaluie o sursa apropiata familiei. Carole este apreciata pentru rolul vital pe care l-a avut din culise pentru Prințul și Prințesa de Wales intr-o perioada atat de grea.

Ramașițele unei spițe din familia regala vor fi repatriate

11:20, 24.03.2024 - Principele Regent Nicolae, al doilea fiu al Regelui Ferdinand și al Reginei Maria, va avea parte de un moment solemn al revenirii sale in țara. Familia regala a Romaniei a anunțat pe pagina sa de Facebook ca osemintele principelui regent Nicolae, inmormantate in 1978 la Lausanne, vor fi reinhumate la…

Situatie fara precedent in familia regala: regele si viitoarea regina lupta impotriva cancerului. Marea Britanie e in soc

08:46, 23.03.2024 - Dupa ce Catherine Middleton, prințesa de Wales, a dezvaluit vineri ca a fost diagnosticata cu cancer și se afla in „primele etape” ale tratamentului, Marea Britanie si nu numai este in soc.


Ce parere ai despre aceasta stire?