Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Maria Roman de la Mireasa, dezvăluiri despre divorțul de fostul soț. De ce au luat decizia să se separe: ”Am cunoscut un alt om”/ VIDEO

Publicat:

a avut o viața amoroasa exact ca in filme. Și-a cunoscut soțul la emisiunea Mireasa, au fost casatoriți cateva luni, insa au luat decizia sa divorțeze, iar acum iubește din nou. Fosta concurenta a emisiunii a facut dezvaluiri despre motivul care a dus la separare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezonul 9. Valentin i-a povestit Elenei despre o fosta relație. Ce detalii a scos la iveala tanarul

13:30, 05.05.2024 - Valentin a facut confesiuni neașteptate in fața Elenei despre viața amoroasa din trecut. Concurentul din sezonul 9 Mireasa a oferit detalii neștiute despre o fosta relație, iar tanara l-a ascultat cu mare atenție.

Mireasa sezonul 3. Ce a postat Maria Roman dupa problemele cu soțul. Fosta concurenta trece prin momente dificile

11:56, 21.04.2024 - Problemele continua pentru Maria Roman, dupa ce soțul ei a fost dat disparut. Fosta concurenta de la Mireasa nu a mai spus nimic despre intreaga situație, dar a postat o melodie prin care da de ințeles ca sufera.

Soțul Mariei Roman de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Clipe grele pentru fosta concurenta: „Nu se mai știe nimic de el” / FOTO

17:20, 17.04.2024 - Maria Roman trece prin clipe de coșmar! Soțul fostei concurente de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Barbatul este de negasit de ieri. El a fost vazut ultima oara in Germania, moment in care se afla in drum spre Romania. Mesajul postat de tanara pe rețelele de socializare.

Mireasa sezon 9, 3 aprilie 2024. Elena, dezvaluiri dureroase despre trecut. Cum a reacționat Valentin

15:20, 03.04.2024 - In emisia live de Mireasa de pe 3 aprilie 2024 Simona Gherghe i-a invitat pe Elena și pe Valentin sa meraga alaturi de ea intr-un loc retras, departe de ochii celorlalți concurenți. Motivul a fost difuzarea unui material sensibil cu fata.

Star Matinal. Cum va arata nunta Cameliei Potec. Fosta gimnasta s-a gandit la rochia de mireasa pe care o va imbraca la marele eveniment: „Trebuie sa ne avantajeze” / VIDEO

09:55, 03.04.2024 - In cadrul unui interviu, acordat exclusiv pentru Antena Stars, Camelia Potec a vorbit depsre marele eveniment care urmeaza sa aiba loc in viața ei. Iata cum va arata nunta fostei sportive de performanța! Fosta gimnasta s-a gandit la rochia de mireasa pe care o va imbraca la marele eveniment.

Mihaela Borcea, dezvaluiri la 13 ani de la divorțul de Cristi Borcea: „Am construit un imperiu”. Cum se ințelege cu Alina Vidican și Valentina Pelinel

13:51, 06.03.2024 - Mihaela și Cristi Borcea au avut o casnicie care a durat 23 de ani, insa au pus punct mariajului in urma cu aproape 13 ani. Fosta soție a omului de afaceri a facut dezvaluiri despre relația pe care o are in prezent cu acesta, dar și cum se ințelege cu Alina Vidican și Valentina Pelinel.Mihaela Borcea,…

Ilinca Vandici, noi dezvaluiri despre divortul dureros de Andrei Neacsu: „Stie el ce mi-a facut, mi-am dat voie sa dau cu pumnii in perna”

13:31, 06.03.2024 - Prezentatoarea emisiunii Bravo, Ai Stil! de la Kanal D, Ilinca Vandici, a facut noi dezvaluiri din intimitatea vieții sale amoroase. Cum a avut loc divorțul de tatal copilului sau, afaceristul Andrei Neacșu, și care a fost motivul separarii. „Stie el ce mi-a facut”, s-a exprimat vedeta. Foto Un an de…

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, a facut noi dezvaluiri despre desparțirea de Sergiu. Mai exista sau nu șanse de impace intre cei doi?

13:10, 16.02.2024 - Dupa anunțul desparțirii de Sergiu, Madi face noi declarații despre separarea de cel cu care urma sa se casatoreasca. Ce spune finalista de la Mireasa, sezonul 8. Mai exista sau nu șanse de impace intre ea și fostul concurent?


Ce parere ai despre aceasta stire?