Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Maria Andria, în stop cardio-respirator, după o operație aparent banală! Artista se află, în continuare, în spital. Logodnicul, în șoc, declarații excusive!

Publicat:

a suferit, in urma cu doua zile o operație aparent banala, dar care ar fi putut fi fatala. Supusa unei anesteziei generale, inima artistei a cedat. Logodnicul blondinei este inca in stare de soc, dupa ce a crezut ca o pierde. Totul a pornit de la o operație estetica, la care multe femei apeleaza.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Mititelu Junior, de urgența la spital! S-a intoxicat cu medicamente antidepresive. Primele declarații!

10:26, 21.04.2024 - Adrian Mititelu Junior a ajuns de urgența la spital! Baiatul patronului de la FC U Craiova s-a intoxicat cu medicamente antidepresive. Iata care sunt primele declarații facute de tatal lui, Adrian Mititelu!

Doi angajați ai Spitalului Militar Cluj au salvat viața unui tanar care a facut stop cardio-respirator pe terenul de fotbal!

15:36, 17.04.2024 - Spitalul Clinic Militar de Urgența Cluj-Napoca se mandrește cu doi angajați care se aflau in timpul liber dar au acționat cu promptitudine pentru a salva viața unui tanar aflat in stop cardio-respirator. Practic tanarul traiește acum datorita intervenției celor doi. Este vorba despre tehnicieni in serviciul…

Adrian Corduneanu, zis „Beleaua”, primele declarații dupa ce Costel Corduneanu a murit: „Te iubim, regele nostru”. A murit la 53 de ani, pe un pat de spital

16:10, 15.04.2024 - Astazi, Costel Corduneanu a murit pe un pat de spital in Targu Mureș, dupa o lunga perioada in care s-a luptat cu problemele de sanatate. Pe 23 aprilie, cel mai cunoscut interlop din Iași urma sa implineasca 54 de ani, iar acum, familia il plange și se roaga pentru sufletul lui.

A intrat in stop cardio-respirator la volan și a ieșit in afara parții carosabile! L-au resuscitat mai bine de o ora… Degeaba!

08:45, 19.03.2024 - O tragedie s-a produs aseara, pe DN1, in județul Cluj, in apropierea localitații Dumbrava, dupa ce șoferul unui autoturism a intrat in stop cardio-respirator și a ieșit cu autovehiculul in afara carosabilului. Pompierii au intervenit de urgența și l-au resuscitat mai bine de o ora, insa in cele din…

Tragedie in Cluj. Un barbat a murit in timp ce se afla la volan, dupa ce a facut stop cardio respirator

08:25, 19.03.2024 - Tragedie de proporții in Cluj. Un barbat a murit in timp ce se afla la volanul mașinii sale. Șoferul a intrat in stop cardio-respirator și a ieșit cu mașina de pe partea carosabila. Acesta a fost gasit fara suflare in mașina.

Situație revoltatoare intr-un spital. Trei asistente medicale s-au filmat in timp ce dansau in sala de operație. Ce motiv au invocat, dupa ce au fost concediate

13:56, 01.03.2024 - Trei asistente medicale au starnit revolta, dupa ce s-au filmat in timp ce dansau in sala de operație. Imaginile au devenit virale, in special pe TikTok, acolo unde oamenii au fost șocați sa vada ce se intampla in spital.

Un barbat de 44 de ani a facut stop cardio-respirator pe partie, la Azuga

15:30, 22.02.2024 - Un barbat in varsta de 44 de ani a facut stop cardio-respirator, joi, in timp ce se afla pe o partie de schi din statiunea Azuga, de pe Valea Prahovei. In ajutorul sau au intervenit, imediat, doi paramedici si un medic rezident aflati in vacanta, dar si un echipaj de la Salvamont. Pacientul a fost preluat…

De ce se mai moare in spitalele din Romania: o operație banala de apendicita. Procurorii, acuzați ca treneaza ancheta

15:05, 05.02.2024 - O banala operație de apendicita avea sa ii aduca sfarșitul unui barbat din Alba, aflat in floarea varstei. Soția acestuia, ramasa vaduva cu doi copii, incearca de aproape trei ani sa obțina un raspuns de la autoritațile judiciare.


Ce parere ai despre aceasta stire?