Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marea Britanie:Vicepreşedintele Camerei Comunelor, suspectat de viol, a fost suspendat din funcţie

Publicat:

Vicepresedintele Camerei Comunelor din , , acuzat ca ar fi violat un barbat si agresat un altul, a fost luni suspendat din functie, relateaza agentia EFE citand un purtator de cuvant parlamentar.



Pe parcursul investigatiei, Evans nu va mai putea sa prezideze sedintele Legislativului si nici nu va va mai avea dreptul sa desfasoare vreo alta activitate publica.

a fost arestat pe data de 4 mai pentru presupuse agresiuni sexuale pe care le-ar fi savarsit intre anii 2009 si 2013 impotriva a doi barbati in varsta de circa 20 de…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primar și candidat pentru un nou mandat, suspendat din functie dupa ce a fost arestat preventiv pentru corupție

22:25, 31.05.2024 - Primarul comunei Tarcau, liberalul Danut-Manole Firtala, a fost suspendat, vineri, din functie, de prefectul judetului, dupa ce a fost arestat preventiv pentru 30 zile pentru fapte de coruptie.

Ministrul ucrainean al Agriculturii Mikola Solski, suspectat de coruptie, demisioneaza

20:56, 25.04.2024 - Parlamentul ”a primit o scrisoare de demisie a lui Mikola Solski”, anunta pe Facebook presedintele Legislativului ucrainean Ruslan Stefanciuk, care posteaza scrisoarea. Articolul Ministrul ucrainean al Agriculturii Mikola Solski, suspectat de coruptie, demisioneaza apare prima data in Money.ro .

Israelul promite marea razbunare impotriva Iranului: SUA și Marea Britanie incearca sa puna frana

08:25, 16.04.2024 - Israelul a declarat ca va exista un raspuns la barajul de drone și rachete lansat de Iran in weekend, in timp ce Marea Britanie și SUA indeamna Tel Avivul sa nu riposteze, pe fondul temerilor privind izbucnirea unui conflict mai amplu in Orientul Mijlociu, potrivit Sky News, informeaza Mediafax.

‘Atacul nostru s-a incheiat și nu dorim sa-l continuam’ / Avertisment dur pentru SUA

10:55, 14.04.2024 - Șeful Statului Major iranian spune ca atacul s-a incheiat și de acum forțele iraniene vor raspunde „daca Israelul ne țintește interesele”. El avertizeaza SUA ca daca participa la un atac impotriva Iranului ii va ținti bazele din regiune. Șeful Statului Major iranian a declarat: „Atacul nostru s-a incheiat…

Situatie fara precedent in familia regala: regele si viitoarea regina lupta impotriva cancerului. Marea Britanie e in soc

08:46, 23.03.2024 - Dupa ce Catherine Middleton, prințesa de Wales, a dezvaluit vineri ca a fost diagnosticata cu cancer și se afla in „primele etape” ale tratamentului, Marea Britanie si nu numai este in soc.

Basescu: „Mark Rutte dispretuieste Romania. Iohannis obligat sa se bata ca acest individ sa nu devina secretar general NATO”

22:50, 05.03.2024 - Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti seara, la Digi 24, ca presedintele Klaus Iohannis s-a trezit tarziu daca a vrut un post european, dar a precizat ca este de dat o batalie impotriva actualului prim-ministru al guvernului Țarilor de Jos, Mark Rutte, despre care a mentionat ca dispretuieste…

Descoperire importanta in lupta impotriva cancerului: proteina Cdk9, funcție anticancerigena

17:40, 04.03.2024 - Un studiu recent a identificat o proteina numita Cyclin Dependent Kinase 9 (Cdk9) ca fiind o ținta promițatoare pentru noi tratamente anticancerigene. Cdk9 joaca un rol crucial in repararea ADN-ului deteriorat, o funcție esențiala pentru suprimarea tumori

Polonia a suspendat controalele la frontiera cu Slovacia, reducand masurile impotriva migrației ilegale

19:35, 03.03.2024 - Polonia a luat decizia oficiala de a suspenda controalele temporare la frontiera sa cu Slovacia vecina, eliminand astfel masurile introduse anterior pentru a reduce migrația ilegala, conform informațiilor furnizate de agenția de presa dpa.


Ce parere ai despre aceasta stire?