Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marea Britanie: Musulman condamnat la 29 de ani de închisoare pentru uciderea unei prostituate românce

Publicat:

Un musulman care a injunghiat mortal in 2013 o prostituata insarcinata din Romania, dupa ce a avertizat-o sa nu mai lucreze in apropierea unei moschei in orașul Ilford (Essex) din , a fost condamnat vineri la cel puțin 29 de ani de inchisoare, relateaza .

Foto: (c) dailymail.co.uk

La 28 octombrie 2013, , în vârsta de 21 de ani, i-a înfipt femeii, pe nume , un cuțit în piept în timp ce se afla pe bicicleta pe o strada cunoscuta pentru prostituate.

Originara din Caracal,…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doctorul Dan Stamatiu, condamnat la inchisoare pe viața in Ungaria pentru ca și-a ucis fosta amanta, va fi transferat in Romania

09:01, 01.05.2024 - Medicul pneumolog oradean Dan Stamatiu, in varsta de 62 de ani, va fi transferat din Ungaria la un penitenciar din Romania, unde iși va executa pedeapsa la inchisoare pe viața dictata pentru omor calificat și tentativa de omor calificat.

Un barbat a fost condamnat la 1 an si 9 luni de inchisoare cu executare pentru uciderea unui caine

17:20, 26.04.2024 - Un barbat dintr-o comuna din Mures a fost condamnat definitiv la 1 an si 9 luni de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de ucidere a animalelor cu intentie, dupa ce a omorat un caine pe un camp lovindu-l de mai multe ori cu un obiect contondent.

„Justice for Eros”: barbat a fost condamnat la peste doi ani de inchisoare pentru uciderea unei motan, in Turcia

18:20, 13.03.2024 - O instanta din Istanbul a condamnat la doi ani si jumatate de inchisoare un barbat judecat pentru uciderea intentionata a unei pisici, transmite miercuri agentia turca Anadolu, preluata de DPA.


Ce parere ai despre aceasta stire?