Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Maratonul Internaţional al copiilor

Publicat:

Unul dintre cele mai faine evenimente sportive care se intampla in Romania o sa aiba loc pe 16 octombrie. , si, bineinteles, organizeaza la nivel mondial un maraton al copiilor, facut special pentru copii (Race for Survival). Maratonul se va desfasura concomitent in 30 de tari, una dintre ele fiind Romania. Ca sa intram putin in detalii, de stiut ar fi ca pe 16 octombrie, echipe de cate 31 de copii intre [...]Citeste mai mult: al copiilor | Sursa:

Citeste articolul mai departe pe SportLocal.ro…  

Sursa articol: SportLocal.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anxietatea, depresia si tulburarile emotionale, principalele probleme de sanatate mintala ale copiilor

15:45, 30.05.2024 - Anxietatea, depresia si dificultatile parentale sunt principalele cauze pentru care copiii au apelat la serviciile de terapie psihologica si sprijin psiho-emotional ale Salvati Copiii Romania.

Realitatea copiilor lasați singuri de Paște. „Sarbatorile sunt grele, atunci cand parintii nu reusesc sa vina acasa”

14:20, 29.04.2024 - Peste jumatate dintre parinții plecați la munca in strainatate nu se vor intoarce acasa de Sarbatori, arata un studiu al Salvați Copiii Romania. Organizația extinde programul de sprijin pentru copiii ramași singuri, oferind servicii integrate in șase județe.

(FOTO) ,,Alege-te pe tine!” a ajuns și la Vernești. Campania antidrog continua

06:26, 13.03.2024 - Continua campania antidrog ,,Alege-te pe tine!”, proiect inițiat in acesta luna ( vezi detalii ). Ieri, reprezentanții instituțiilor partenere in campanie au avut o intalnire cu elevii de clasa a VII -a din Vernești, la discuții participand și parinții copiilor. ,,Ma bucur cand vad ca tinerii noștri…

LUMEA COPIILOR Aventura meseriilor: Saptamana educativa a Grupei mijlocii B de la ‘Gradinița Nr. 9’ Satu Mare

11:05, 06.03.2024 - La Gradinița cu Program Prelungit Nr. 9 din Satu Mare, Grupa Mijlocie B a explorat lumea fascinanta a meseriilor printr-o serie de activitați interactive și educative, invațand despre diversitatea și importanța fiecarei profesii in comunitate. Copiii au participat la ateliere creative transformand gradinița…


Ce parere ai despre aceasta stire?