Mâncărurile gătite care ne îngraşă. Ce greşeli facem în bucătărie
Publicat:Ciorba este una dintre mancarurile de baza ale romanilor. Teoretic nu ingrasa, dar trebuie sa avem grija cum o gatim. „Ciorba cu legume fara carne sau cu putina carne slaba, toate fierte si drese apoi cu putin bors, nu ingrasa. Daca insa calim legumele in ulei inainte de a le pune la fiert, daca adaugam vegeta, care are multa sare, sau daca folosim carne grasa, atunci ciorba ne va ingrasa. Evitati sa folositi afumatura, chiar daca este gustoasa. De asemenea, atunci cand mancati ciorba nu o dregeti cu smantana. Daca va place acest gust, puteti pune in farfurie o lingurita de iaurt care nu are…
Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…
Sursa articol: adevarul.ro
Stiri pe aceeasi tema
Principalele avantaje ale aplicațiilor de gestionare a finanțelor personale
13:26, 07.05.2024 - Principalele avantaje ale aplicațiilor de gestionare a finanțelor personale O aplicație excelenta de gestionare a banilor va poate ajuta sa efectuați orice tranzacție financiara offline sau online. De exemplu, puteți utiliza aceste aplicații pentru a gasi sau rambursa imprumuturi rapide online . De…
Pastele nu e sarbatoarea burtii! Avertizarile unui medic
15:00, 04.05.2024 - Dr. Doru Negru, medic primar diabet, nutritie si boli metabolice, a explicat intr un interviu cum ar trebui sa mancam de sarbatori astfel incat sa nu ne punem in pericol sanatatea. Este vorba despre cantitatea de alimente pe care o consumam, cantitate care ar trebui sa fie proportionala cu miscarea…
De Paște, poți sa ai o ARENA de delicii pe masa: platouri, pasca cu branza dulce sau sarata și cozonac Babka de la Arena by Casa EMA
09:05, 18.04.2024 - Nu aveți timp sa pregatiți bunatați pentru masa de Paște? Nu e nicio problema! ARENA by Casa EMA va sare-n ajutor cu o mulțime de delicii, pentru toata familia. Nu trebuie decat sa comandați ceea ce va face cu ochiul, iar cei de la ARENA se ocupa de toate detaliile. Va doriți sa-i surprindeți pe cei…
Sarbatori pascale in stil mare. Ce preț are meniul de Paște semnat de cheful Catalin Scarlatescu
11:06, 16.04.2024 - Cat costa meniul de Paște la restaurantul lui ScarlatescuMeniul de Paște al restaurantului lui Scarlatescu include o gama variata de preparate tradiționale, fiecare servit in porții generoase menite sa satisfaca pofta de mancare autentic romaneasca:Sarmalele, simbolul mesei de Paște in multe case din…
Dupa scandalul puilor vopsiți, apare o noua dezvaluire: salatele etichetate organice sunt contaminate cu pesticide
12:55, 29.03.2024 - Salatele in pungi "prea contaminate cu pesticide", avertizeaza un studiu realizat in Franta, relateaza Rador Radio Romania. Salatele nu ar fi atat de verzi, arata studiul citat. Un studiu realizat de revista "60 Millions de consommateurs" publicat joi releva ca, dintre referințele de salata mielului…
Cele mai bune sarmale de post dupa rețeta lui Radu Anton Roman. Ingredientul magic care da tot gustul delicios, nici nu simți ca nu au carne
15:20, 28.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești in aceasta perioada, poți opta pentru sarmale. Sunt un preparat potrivit pentru Postul Mare, care nici nu necesita prea mult talent in bucatarie sau ingrediente scumpe. Daca vrei sa iasa ca la carte, urmeaza rețeta celebrului Radu Anton Roman. Care este ingredientul ce…
Cartofii ”din aur”
07:15, 20.03.2024 - O femeie a provocat o adevarata revolta pe platforma sociala X (Twitter). Ea a publicat o poza cu porția minuscula de cartofi prajiți pe care a cumparat-o de pe o arena de hochei și pentru care a platit exagerat de mult. Canadianca Sara Jones a vrut sa vada un meci al echipei sale preferate, Vancouver…
Cum au „furat” francezii originea cartofilor prajiți? Puteți afla la Frietmuseum din Bruges
10:05, 10.03.2024 - Originea cartofilor prajiți este disputata intre Franța și Belgia. Primii se pot lauda cu denumirea din engleza – varianta americana, in orice caz – „french fries”, dar cei din urma au plusat și au inventat chiar un muzeu dedicat arhicunoscutului preparat. Frietmuseum se gasește in Bruges, capitala…