Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mănăstirea Putna – curiozități, legende și lucruri mai puțin știute

Publicat:

Manastirea Putna este una dintre cele mai cunoscute manastiri din Romania și una dintre cele mai importante ctitoriri religioase si arhitecturale realizate de Stefan cel Mare. Manastirea Putna se afla la 33 km de orașul Radauți, in județul Suceava. Manastirea a fost un important centru cultural și este un important obiectiv turistic pentru cei care viziteaza manastirile din Bucovina. Cuprins: Manastirea Putna – scurt istoric Cum ajungi la Manastirea Putna Ce poți vedea la Manastirea Putna Mormantul lui Ștefan cel Mare de la de vizitare Legende despre

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un șofer de ambulanța a suferit un AVC in timpul misiunii. „Colegul asistent medical a vazut ca ambulanțierul nu schimba viteza și motorul se tureaza foarte tare”

11:15, 29.04.2024 - Un șofer de ambulanța, de 57 de ani, de la substația de ambulanța din Radauți, SAJ Suceava, a suferit un accident vascular cerebral (AVC) in timp ce se afla la volan, in timpul unei misiuni de salvare de sambata.

Un salvator de la SAJ Suceava a suferit un atac cerebral la volan, in timp ce conducea ...

14:20, 28.04.2024 - Un ambulanțier in varsta de 57 de ani, de la substația de ambulanța Radauți a SAJ Suceava, a facut, sambata, un accident vascular cerebral (AVC) in timp ce se afla la volan, in misiune de salvare. Ambulanța plecase de la Radauți spre o pacienta din Horodnic de Jos, iar la intrarea in aceasta ...

„Exigența ridicata” a fost mesajul prefectului Moldovan, la primul examen practic pentru ...

14:35, 25.04.2024 - Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a fost prezent la debutul primei sesiuni a examenului practic pentru obținerea permisului de conducere auto organizata in municipiul Radauți. Prefectul a declarat ca astfel a dorit sa transmita „un mesaj clar", de „nivel de exigența ...

VIDEO | Incendiu de proporții in Suceava: Un bloc de locuințe arde ca o torța

12:40, 20.04.2024 - Un incendiu a izbucnit, sambata, la acoperisul unui bloc de locuinte din municipiul Radauti. La fata locului intervin pompierii suceveni care, concomitent cu actiunea de stingere a incendiului, actioneaza pentru evacuarea locatarilor de pe doua scari ale blocului.

Oameni evacuați dupa ce acoperișul unui bloc din Radauți a luat foc

12:05, 20.04.2024 - Locuitorii unui bloc din Radauți, județul Suceava, sunt evacuați, dupa ce acoperișul imobilului a luat foc, potrivit mediafax.Conform pompierilor suceveni, arde acoperișul unui bloc cu doua scari.

Panica intr-un supermarket din Radauți cand s-a declanșat alarma de incendiu. Peste 200 de persoane s-au autoevacuat

17:25, 01.04.2024 - Sute de persoane s-au autoevacuat duminica, 31 martie 2024, cand alarma de incendiu s-a declanșat intr-un supermarket din Radauți, județul Suceava. Pompierii au intervenit la fața locului și au descoperit cauza declanșarii alarmei de incendiu.


Ce parere ai despre aceasta stire?