Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mălina Avasiloaie se căsătorește cu iubitul ei, Alin Gabor, după anunțul că e însărcinată. Când va avea loc marele eveniment: ”Adio burlăcie”

Publicat:

Dupa ce ieri a anunțat ca e gravida, acum a mai anunțat o ”bomba”. Frumoasa cantareața și iubitul ei, , urmeaza sa se casatoreasca. Evenimentul va avea loc in luna martie, atunci cand vor da și o petrecere in cinstea nunții și a faptului ca vor deveni parinți.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 7. Daiana este insarcinata. Tanara a facut anunțul chiar de ziua lui Dani: „Te iubim și ne mandrim cu tine, tati!”

11:00, 29.04.2024 - Daiana și Dani, foștii concurenți ai sezonului 7 Mireasa au anunțat ca vor deveni parinți. Tanara i-a facut o urare speciala soțului de ziua lui, anunțand sarcina. Astfel, familia Craciun va mai avea un membru!

Ambasadorul rus Valeri Kuzmin a parasit Romania, dupa ce si-a incheiat mandatul la Bucuresti

21:10, 11.04.2024 - La cateva zile dupa decesul soției, ambasadorul Federatiei Ruse la Bucuresti si-a incheiat mandatul si a plecat defintiv la Moscova. Anunțul cu privire la incheierea mandatului lui Kuzmin a venit chiar din partea reprezentantei diplomatice. ”Astazi, Excelenta Sa Valery Kuzmin, Ambasadorul Extraordinar…

Ambasadorul rus a spus adio Romaniei

18:45, 11.04.2024 - Ambasadorul Federatiei Rusiei la Bucuresti, Valeri Kuzmin, si-a incheiat misiunea diplomatica in Romania si a plecat definitiv la Moscova. Anuntul a fost facut, joi, de Ambasada Rusiei, pe pagina sa oficiala de Facebook. ”Astazi, Excelenta Sa Valeri Kuzmin, ambasadorul extraordinar si plenipotentiar…

Vedeta de la noi, insarcinata pentru prima data! Bruneta a dat vestea cea mare inainte de a se casatori cu iubitul ei: ”Ma uit la ecografii și nu-mi vine sa cred”

22:46, 04.03.2024 - In urma cu ceva timp ii declara in public dragostei celui care urmeaza sa-i devina soț, insa minunea se pare ca s-a petrecut inainte ca cei doi sa ajunga la altar. O vedeta de la noi e insarcinata, iar peste doar cateva luni urmeaza sa devina mamica pentru prima data. Avem declarații in exclusivitate.

A murit marele critic literar Alex Ștefanescu

14:31, 25.02.2024 - Criticul și istoricul literar Alex Ștefanescu a murit la varsta de 76 de ani. Anunțul a fost facut de scriitorul Daniel Cristea-Enache. „O veste care indoliaza cultura... The post A murit marele critic literar Alex Ștefanescu appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Legendara trupa MR. BIG iși incheie marele turneu de adio la Bistrița, la Way Too Far Rock Festival!

10:55, 22.02.2024 - WTF – Way Too Far Rock Festival a anunțat primul headliner al acestei ediții!  Este vorba de una dintre trupele legendare la nivel mondial, trupa MR. BIG! Anunțul este cu atat mai spectaculos cu cat trupa se afla in marele turneu de adio, iar Bistrița este ultima destinației a celor de la MR. BIG, conform…

Lidia Buble: „Horațiu ma face sa cred ca pot muta munții din loc”. Artista, pregatita de marele pas cu iubitul afacerist?

12:55, 21.02.2024 - Lidia Buble și Horațiu Nicolau sunt mai fericiți ca niciodata de cand sunt impreuna. Cei doi au preferat inca de la inceputul relației sa iși țina relația departe de ochii curioșilor. Ce spune artista despre casatoria cu iubitul afacerist.

Vasile Diba, primul roman campion olimpic la kaiac a incetat din viața la 70 de ani

13:20, 20.02.2024 - O noua veste proasta pentru sportul romanesc! Marele campion Vasile Diba a incetat din viața la 70 de ani. Din primele informații acesta era internat de mai multe zile la Spitalul Colentina din București, secția Hematologie 2. Anunțul decesului a fost facut de Flaviu Butnaru, consilier superior la Agenția…


Ce parere ai despre aceasta stire?