Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mai multe judecătorii, fără șefi: CSM extinde termene de depunere a dosarelor și anunță concursuri repetate

Publicat:

al Magistraturii au decis prelungirea termenul de depunere a cererilor de participare la concursurile pentru suplinirea unor posturi vacante. Este vorba despre funcția de președinte la judecatoriile Chișinau, Criuleni, Edineț, Strașeni și vicepreședinte al judecatoriilor Chișinau (sediul Ciocana), Drochia și Edineț. Cererile de participare la concurs pot fi depuse in termen de 20 de zile calendaristice din ziua publicarii anunțului in al , adica 8 octombrie.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(live) CSM, in ședința: Deja 20 de judecatori de la CA Chișinau și unul din Cahul au depus cereri de demisie

09:35, 07.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Magistraturii se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi figureaza 12 subiecte, printre care și cel cu privire la cererile de demisie din funcție a 21 de judecatori.

Inca trei judecatori de la CA Chișinau au depus cereri de demisie

22:10, 02.05.2024 - Lista judecatorilor de la Curtea de Apel (CA) Chișinau care au depus cereri de demisie din funcție se marește. La cei 17 judecatori care vor sa plece din sistem se mai alatura alți trei, care joi, 2 mai, au notificat Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) despre asta. {{745109}}Majoritatea magistraților…

Au cules roadele muncii: 40 de elevi, premiați la Olimpiada Republicana la Istoria romanilor și universala

07:35, 30.04.2024 - Premianții Olimpiadei Republicane la Istoria romanilor și universala au fost anunțați in cadrul evenimentului de finalizare a competiției. Cei 40 de elevi premiați sunt discipoli ai unor instituții de invațamant din raioanele/municipiile: Balți, Caușeni, Chișinau, Criuleni, Dondușeni, Edineț, Falești,…

Vintul puternic a smuls acoperisurile mai multor cladiri din tara

17:40, 29.03.2024 - Inspectoratul General pentru Situații de Urgența informeaza ca in urma vintului puternic inregistrat pe teritoriul Republicii Moldova au fost afectate acoperișurile mai multor cladiri din localitațile țarii. {{739124}} Potrivit informațiilor oferite de catre subdiviziunile teritoriale catre ora 15:00,…

Prapad in țara, dupa vantul puternic: Un gimnaziu, un bloc de locuit și doua ferme au ramas fara acoperiș

15:40, 29.03.2024 - Mai multe cladiri din țara au ramas fara acoperiș din cauza vantului. Potrivit IGSU, pana la ora 15:00, vantul a afectat cladiri din raioanele Drochia, Ungheni, Edineț, iar in municipiul Chișinau au fost inregistrați arbori cazuți pe mai multe adrese.

Fenomenul bullyingului in instituțiile de invațamint, subiect de discuție la Parlament

14:11, 15.03.2024 - 101 elevi din diverse regiuni ale țarii au devenit ambasadori ai nonviolenței și au transmis, de la tribuna centrala a Parlamentului, mesaje de combatere a bullyingului. Tinerii, reprezentanți ai Consiliilor de elevi din Chișinau, Edineț, Soroca și Strașeni, s-au adresat profesorilor, elevilor, parinților…

MicroImprumut - Impreuna pentru o noua colaborare in afaceri de succes! Susținem oamenii muncitori și responsabili ai Moldovei.

12:50, 12.03.2024 - MicroImprumut ințelege ca fiecare afacere are diferite etape de dezvoltare, și mai ales la etapa de inițiere. De aceea ne-am propus sa fim impreuna in orice etapa de business pentru afacerile din raioanele Anenii Noi, Criuleni, Dubasari, Ialoveni, Strașeni și municipiul Chișinau.

Alegeri repetate la Bubuieci: Cum se desfașoara procesul de votare

09:50, 11.02.2024 - Comisia Electorala Centrala anunța ca procesul de votare in comuna Bubuieci, municipiul Chișinau, unde astazi are loc votarea repetata pentru alegerea primarului, se desfașoara in regim normal.


Ce parere ai despre aceasta stire?