Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MAGAZIN Cum viseaza nevazatorii? Cea mai mica planeta se micsoreaza mai departe. Ne asezam sau nu pe colacul toaletei? Au animalele orgasm?

Publicat:

Visele mele de regula sunt ok. Rar de tot visez urat, de regula visez deplasari cu masina, zboruri cu avionul..si da, am vise in culori. Dar cum viseaza nevazatorii? Un grup de cercetatori a reunit nevazatori din nastere, alaturi de persoane care au incetat sa mai vada la o anumita varsta si de persoane care nu au aceasta dizabilitate. Apoi le-a analizat visele. Cel mai interesant lucru descoperit a fost ca nevazatorii au mult mai des cosmaruri fata de ceilalti.

NATURA UMANA:

Paranoia e mare la unele popoare...Cea mai mica planeta se micsoreaza mai departe...Ne asezam sau nu pe…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atentie, soferi! Trei transporturi agabaritice pe traseul Buzau - Agigea RORO PTF

15:20, 02.06.2024 - In perioada 30.05.2024 ndash; 02.06.2024 se vor desfasura trei transporturi cu depasiri pe traseul Buzau ndash; DN2B ndash; Spataru ndash; DN2 ndash; Urziceni ndash; DN2A ndash; Slobozia ndash; DN2A ndash; Tandarei ndash; DN2A ndash; Giurgeni ndash; DN2A ndash; Medgidia ndash; DN22C ndash; Murfatlar…

Atenție: Circulație restricționata in centru, pentru finalizarea lucrarilor…

16:51, 28.05.2024 - In atenția participanților la trafic: maine, 29 mai, incepand cu ora 12:00 circulația auto va fi restricționata pe strada Republicii. Aceste masuri sunt necesare pentru finalizarea lucrarilor la bolarzii retractabili amplasați in zona centrala. Va cerem scuze pentru disconfort.

A fost descoperita o planeta care teoretic ar fi locuibila. „E de marimea lui Venus și nici macar nu este departe de Terra”

12:10, 25.05.2024 - Oamenii de știința din Marea Britanie au descoperit o noua planeta, denumita Gliese 12b, care ar putea susține viața și care „nu se afla atat de departe de Terra”, transmite Sky News, citat de digi24.ro .

Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt indemnați ca mearga mai departe. Afla ce se intampla cu zodia ta

03:05, 05.05.2024 - Horoscopul zilei de 6 mai 2024 spune ca Berbecii sunt indemnați ca mearga mai departe, chiar daca lucrurile par diferite. Cu toate acestea, nativii aceste zodii sunt rugați sa fie constanți in deciziile lor și sa aiba in preajma numai oameni puternici.

Calatoria cu animalul de companie: Ce pași sint necesari

11:51, 02.05.2024 - Poliția de frontiera vine cu recomandații pentru cetațenii care vor sa calatoreasca cu animalele de companie, noteaza Noi.md. Animalele de companie pot fi introduse in Republica Moldova numai daca indeplinesc conditiile stabilite in Norma sanitar-veterinara privind circulația necomerciala a animalelor…

Interdicția care il ține departe pe Gigi Becali de un eveniment important la care viseaza de ani buni

12:11, 24.04.2024 - FCSB, echipa finanțata de latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, este foarte aproape de momentul caștigarii SuperLigii de fotbal, insa, dupa cate se pare, patronul nu are de gand sa vina pe stadion pentru a sarbatori impreuna cu jucatorii. Festivitatea de premiere la care Becali va lipsi, dupa toate…

Locale2024: Ciceu-Mihaiești – Padurarul Silviu Catalin Ciceu (PSD) se bate cu profesorul Ioan Buda (PNL)

17:30, 18.03.2024 - Primarul comunei Ciceu-Mihaiești, Valentin Mureșan se retrage de la primarie și lasa un alt coleg de la PSD sa ii duca proiectele mai departe. Intra in cursa profesorul Ioan Buda (PNL) și padurarul Silviu Catalin Ciceu (PSD). Valentin Mureșan a condus comuna Ciceu-Mihaiești inca de la inființare. Se…


Ce parere ai despre aceasta stire?