Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Madonna suscită zvonuri privind o relaţie cu un dansator în vârstă de 25 de ani

Publicat:

Supervedeta pop Madonna a suscitat zvonuri privind o posibila relatie cu dansatorul , in varsta de 25 de ani, dupa ce a fost vazuta in balconul unui hotel din Miami in ipostaze tandre, relateaza EFE marti.

Regina muzicii pop, in varsta de 61 de ani, se afla in plin turneu ''Madame X'', din care face parte ca membru al trupei de dans.
 

View this post on Instagram

................????????????. #madamex #medellin #rehearsals

A post shared by Madonna (@madonna) on Jul 31, 2019 at 5:08pm PDT

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inna, aparitie de zile mari in Miami. Tinuta in care s-a lasat fotografiata a starnit valuri de admiratie: „Regina”. Foto

17:40, 26.04.2024 - Cu doar cateva fotografii, artista a creat un tsunami de reacții in mediul online. S-a dat startul vacanțelor și ținutelor de plaja, iar Inna a bifat recent o apariție de zile mari in Miami. A curs cu complimente și aprecieri. Inna a facut furori cu cea mai recenta apariție Inna este, fara doar și poate,…

Speak și Cristina Ștefania au implinit 7 ani de relație. Mesajul special transmis de artist: „Nu credeam niciodata...” / FOTO

18:35, 07.04.2024 - Este o zi extrem de speciala pentru Speak și Cristina Ștefania și asta pentru ca au implinit 7 ani de relație. Cu ocazia acestei zile frumoase, artistul a transmis un mesaj emoționant prin intermediul rețelelor de socializare. Iata ce postare a facut cantarețul pe pagina de Instagram!

Prima reacție a Arynei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Koltsov: „E o tragedie inimaginabila, chiar daca nu mai eram impreuna”

08:46, 21.03.2024 - Aryna Sabalenka a avut pe Instagram o prima reactie, miercuri seara, dupa moartea lui Konstantin Koltsov, survenita luni la Miami. Jucatoarea belarusa a vorbit despre o „tragedie inimaginabila” si a confirmat ca ea si Konstantin Koltsov nu mai formau un cuplu, transmite News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?