Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Madonna a fost fotografiată pe străzile din New York. Cântăreața le-a oferit fanilor un adevărat spectacol 

Publicat:

Madonna a fost fotografiata pe strazile din . Vedeta internaționala a susținut un concert privat intr-un restaurant de lux. La finalul prestației muzicale, Madonna și-a luat admiratorii și au ieșit in strada pentru a continua concertul.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andra Gogan este ”scumpa la vorba”! Ce tarif are vedeta TikTok-ului romanesc pentru a dedica 5 minute unui fan

14:30, 29.03.2024 - Andra Gogan, cea mai urmarita artista romanca pe TikTok de la apariția aplicației, a gasit o noua sursa de facut bani de pe urma celebritații sale. Influencerița vedeta pe videoaplicația sus amintita devenita cea mai populara la nivel global, dar și in țara noastra in randul tinerilor, iși pune la bataie…

Cum a reușit Oana Radu sa aiba incredere in ea. Ce sfat a dat vedeta fanilor: “Mi se spunea ca nu sunt…” / FOTO

23:50, 13.03.2024 - Oana Radu este o artista cunoscuta și se bucura de mult succes in prezent, dar nu a fost intodeauna așa. Cantareața a trecut prin momente dificle pentru a ajunge sa aiba incredere in sine, iar acum a ajuns la varianta sa ideala.

Lidia Buble le-a aratat tuturor inelul primit de la iubitul ei, Horațiu Nicolau. Ce spune artista despre relația lor. „E mai mult decat aș fi visat”

14:51, 16.02.2024 - Lidia Buble și Horațiu Nicolau formeaza un cuplu de 3 ani, iar artista spune ca este mai fericita ca niciodata. Artista a declarat in repetate randuri ca iși dorește sa devina mama și sa se casatoreasca, insa pana acum, nu a vorbit despre eveniment, semn ca ea și afaceristul nu au planuit nimic.Invitata…

Emaa este insarcinata. Cum le-a dat artista vestea fanilor sai: „Gandirea magica nu mai e doar gandire...” / FOTO

11:35, 14.02.2024 - Fericire mare in familia artistei Emaa. Cantareața și-a anunțat fanii ca este insarcinata pentru prima data prin intermediul unei postari pe rețelele de socializare. Ce mesaj emoționant a transmis.

Ce suma cere Delia pentru un spectacol de o ora. Cați bani trebuie sa scoata din buzunar cei care o vor la evenimentele lor

11:26, 13.02.2024 - Delia este una dintre cele mai renumite și apreciate artiste de la noi din țara. Cantareața iși cunoaște valoarea și are prețuri pe masura. Iata cate mii de euro cere pentru un spectacol de o ora sau chiar mai puțin!


Ce parere ai despre aceasta stire?