Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mădălina Ghenea și tenismenul Grigor Dimitrov și-au făcut publică povestea de dragoste: „Tu și eu! Faci imposibilul posibil”

Publicat:

și tenismenul bulgar formeaza oficial un cuplu. Cei doi au postat un mesaj pe Instagram din care au lasat de ințeles ca speculațiile presei s-au adeverit. 

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Nartea, declarație de dragoste pentru soție. Cum o alinta concurentul Asia Express pe Alina

14:25, 29.05.2024 - Adrian Nartea, concurentul Asia Express sezonul 7, și-a luat prin surprindere soția cu o declarație de dragoste superba. Actorul a publicat mesajul emoționant pe contul oficial de Instagram alaturi de un videoclip induioșator.

Trei zodii care vor avea noroc in dragoste in luna iunie. Au șansa de a incepe noi povești de iubire

10:50, 21.05.2024 - Luna iunie vine cu noroc in dragoste pentru trei zodii. Dupa o perioada in care poate au trecut prin dezamagiri și au destinul nu a fost neaparat de partea lor, lucrurile par ca se schimba in bine treptat. Vor reuși sa iși vindece ranile și sa inceapa un nou capitol.

Sanziana Negru și-a cumparat mașina noua. Cum arata bolidul de lux al caștigatoarei de la America Express: „A fost dragoste la prima vedere” / FOTO

00:05, 09.05.2024 - Sanziana Negru a facut o achiziție importanta, asta pentru ca și-a luat mașina noua. Caștigatoarea de la America Express spune ca este incantata de bolidul de lux. Cel care a vazut primul mașina noua a fost chiar iubitul ei, cel care a incurajat-o sa o și cumpere.

Violeta, fiica Andreei Marin, prima relație publica. Cine este iubitul ei!

10:50, 20.03.2024 - Violeta, fiica Andreei Marin, prima relație publica. Cine este iubitul ei! Andreea Marin este o mama implinita! Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Banica, are 16 ani. Nu mai este un copil, ci s-a transformat intr-o domnișoara extrem de frumoasa.   Vezi aceasta postare pe Instagram   O postare distribuita…

Biroul de presa al Patriarhiei Romane va fi reorganizat. Ce loc va avea Vasile Banescu in noua structura

19:30, 29.02.2024 - "Intrucat opiniile personale ale domnului Vasile Banescu nu sunt echivalentul unui comunicat de presa oficial al Patriarhiei Romane, incepand cu data de 1 martie 2024, comunicatele de presa ale Patriarhiei Romane vor fi emise de Cancelaria Sfantului Sinod, pana la reorganizarea Biroului de presa al…


Ce parere ai despre aceasta stire?