Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lupta pe viața și pe moarte între un MONSTRU MARIN și un animal simpatic, susprinsă de un scafandru

Publicat:

O foca infometata a atacat o caracatita, insa nu a reusit sa obtina masa delicioasa pe care si-o dorea.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mama gimnastei Gina Gogean a murit in teribilul accident rutier de la Galați. Sora campioanei se lupta intre viața și moarte.

19:25, 26.05.2024 - Doliu in familia fostei mari gimnaste Gina Gogean. Mama sa a murit intr-un accident provocat chiar de sora sportivei, care a adormit la volan si s-a izbit cu masina de un tir la Piscu, in judetul Galați.

Batalie pe “viața și pe moarte” la Survivor All Stars. Cine a caștigat Colanul de Imunitate aseara: “Iți e rușine de mine”

10:05, 23.05.2024 - Survivor All Stars este o varianta speciala a binecunoscutului reality-show „Survivor”, care aduce in prim-plan cei mai puternici și mai populari concurenți din sezoanele anterioare. Aceasta ediție unica reprezinta o competiție intensa și captivanta, unde participanții nu doar ca trebuie sa supraviețuiasca…

Firea: Pastele este sarbatoarea care ne invita sa trecem de la intineric la lumina, de la deznadejde la speranta, de la moarte la viata/ VIDEO

10:30, 04.05.2024 - Candidatul PSD pentru Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a transmis, sambata, un mesaj de Paste, in care vorbeste despre aceasta sarbatoare ca despre momentul ”care ne invita sa trecem de la intineric la lumina, de la deznadejde la speranta, de la moarte la viata”.

Ce se intampla in aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se lupta intre viața și moarte”

15:55, 17.04.2024 - Informații noi despre starea de sanatate a uneia dintre cele mai controversate figuri din lumea showbiz-ului. Naomy se afla intr-o coma profunda, fiind internata intr-o clinica din strainatate.

Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte”

09:05, 17.04.2024 - Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz Continue reading Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte” at Tabu.

VIAȚA UNUI STUDENT ROMAN IN AMSTERDAM Lupta cu chiria exorbitanta

09:05, 11.03.2024 - Deși se aștepta la o comunitate mai activa și la mai multe activitați sociale in campus, se simte izolat și singur, cu puțini prieteni și interacțiuni sociale. The post VIAȚA UNUI STUDENT ROMAN IN AMSTERDAM Lupta cu chiria exorbitanta first appeared on Informatia Zilei .

Portarul de la "U" Cluj, in lupta pentru play-off: "Aici e pe viata si pe moarte"

08:50, 07.03.2024 - Runda cu numarul 30 programeaza duelurile decisive pentru calificarea in play-off-ul Superligii. In programul ultimei etape din sezonul regulat, Universitatea Cluj joaca de la ora 20:00, pe terenul celor de la Voluntari. 

O fetița de 5 ani se zbate intre viața și moarte la spital dupa ce a fost spalata pe cap cu o substanța pentru deparazitarea oilor

19:35, 04.03.2024 - Fetița se afla internata pe secția de Terapie Intensiva unde este intubata iar medicii fac eforturi pentru a o ține in viața.La spital au ajuns și sora fetiței, in varsta de 2 ani dar și bunica și mama care au folosit aceeași substanța pentru a se spala pe cap.Un caz asemanator a avut loc și in luna…


Ce parere ai despre aceasta stire?