Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lora, mesaj încrâncenat: "Înfruntă-ţi demonii, fără frică!"

Publicat:

Lora trece prin momente grele dupa divortul de fostul ei sot, , si în presa au aparut zvonuri ca s-ar iubi cu fostul iubit al . Cântareata si-a spus oful pe internet, motivând ca toate necazurile i se trag din cauza invidiei pe care oamenii resimt fata de puritatea sufletului ei.

Lora este revoltata de tot ce i se întâmpla si de zvonurile privind motivele divortului de fostul ei sot, . Artista nu se da însa batuta si lupta cu încapatânare sa o scoata la capat.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fiica Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu a implinit 12 ani. Ce mesaj special a transmis cantareața: „Mulțumesc ca m-ai ales”

13:30, 09.04.2024 - A fost zi de sarbatoare in familia Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu! Antonia, fiica lor, a implinit 12 ani. Iata imagini superbe de la ziua de naștere a fetei foștilor concurenți de la America Express!

Mira implinește 29 de ani. Ce mesaj a postat cantareața pe rețelele de socializare: “Ma simt ca la…” / VIDEO

13:10, 12.03.2024 - Este sarbatoare mare pentru Mira. Cantareața implinește 29 de ani și este mai fericita ca oricand. Traiește o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Levi Elekes, iar muzica ei se aude des la radio, avand mult succes in industria muzicala. Pentru a marca aceasta zi, a publica tși un videoclip, insoțit…

Raluca Dragoi, mesaj emoționant de ziua partenerului ei, Daniel. Postarea facuta de cantareața, pe internet: „Te iubesc” / FOTO

12:05, 06.03.2024 - Este zi mare in familia Ralucai Dragoi! Daniel, partenerul cantareței iși sarbatorește astazi ziua de naștere. Iata ce mesaj emoționant i-a transmis artista partenerului ei, Daniel, cu ocazia acestui special eveniment! Postarea facuta de cantareața, pe internet.

Andreea Balan nu a putut intra in propria ei casa. In ce situație a fost pusa artista: ”E trecut de miezul nopții”

15:55, 28.02.2024 - Andreea Balan a trecut printr-o situația neașteptata seara trecuta. Cantareața s-a intors dela filmarile pentru emisiunea Te cunosc de undeva, dar nu a reușit sa intre in casa. A dat dovada de multa cretivitate, iar clipul video cu tot ce s-a intamplat a fost publicat pe rețelele de socializare, starnidn…

Cantareața melodiei manifest „Macarena” vorbește despre piesa care a imparțit societatea: „Ma bucur sa atrag atenția publicului larg cu un astfel de mesaj”

22:10, 21.02.2024 - Continue reading Cantareața melodiei manifest „Macarena” vorbește despre piesa care a imparțit societatea: „Ma bucur sa atrag atenția publicului larg cu un astfel de mesaj” at Info real.

Andreea Balan s-a separat de Victor Cornea. Ce dezicie a luat blondina dupa eșecul Romaniei in Cupa Davis

17:25, 07.02.2024 - Andreea Balan (39 de ani) și-a facut o obișnuința din a fi alaturi de iubitul sau, Victor Cornea (30 de ani), la antrenamente, dar și la meciuri și in turneele in care acesta participa. Asta s-a intamplat și anul acesta. Cantareața a fost alaturi de partenerul ei la Cupa Davis, acolo unde tenismenul…

Adda, mesaj acid pentru femeile care judeca femeile celebre: „Daca voi aveți scuze și nevoie de ințelegere, ele de ce n-ar avea?!”

13:50, 06.02.2024 - Cunoscuta artista Adda a transmis un mesaj acid pentru femeile care judeca persoanele publice. Artista este revoltata in urma comentariilor rautacioase pe care le-a vazut. Cantareața a ținut sa sublinieze faptul ca și vedetele au probleme in viața, chiar daca sunt cunoscute publicului larg, astfel…


Ce parere ai despre aceasta stire?