Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Locuitorii dintr-o comună din Gorj plătesc tarif pentru apă potabilă, dar primesc la robinet un lichid maroniu

Publicat:

Localnicii din comuna gorjeana Runcu se plang de calitatea apei de la reteaua publica. Oamenii spun ca platesc un tarif perceput pentru apa potabila, dar nu poate fi folosita nici ca apa menajera.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

O comuna intreaga din Mehedinți, fara apa potabila. Oamenii sunt disperați: "Miroase a mortaciune. Nu poți trai, ce sa mai"

07:50, 14.03.2024 - Oamenii din comuna Vladaia spun ca risca se imbolnaveasca din cauza apei de la robinet, așa ca acum o folosesc doar in scop menajer și prefera sa mearga la fantanile din sat sa care apa cu bidoanele. Cel mai greu este pentru batrani sau cei cu probleme de sanatate."Nu beau ca e cu clor. Vine matase…

O gunoiște otravește viața locuitorilor din comuna Ivancea

08:20, 24.02.2024 - Locuitorii din comuna Ivancea se confrunta cu o grava provocare de mediu: o gunoiște provoaca neliniște și revolta in rindul populației locale. Dominind satul, gunoiștea nu numai ca strica peisajul, dar reprezinta și un pericol pentru sanatate. La fiecare rafala de vint, gunoaiele sint purtate de vint…

Localitatea in care oamenii saraci primesc de la stat 1.000 de dolari pe luna

22:55, 30.01.2024 - Locuitorii unui oras au primit din partea statului cate 1.000 de dolari pe luna. Totul a facut parte dintr-un program pilot, iar cei care au ajuns in posesia banilor sunt persoane din medii defavorizate.

Locuitorii celui mai sarac județ din Romania platesc cel mai mare preț la apa. Unde se inregistreaza cel mai mic tarif

17:30, 25.01.2024 - Cel mai mare preț la apa practicat de un operator regional se inregistreaza, conform datelor ANRSC, in Vaslui. La polul opus, un operator regional din Timiș ofera servicii de apa și canal la un tarif de doua ori mai mic.

Orasul in care locuitorii platesc cel mai mare pret din Romania pe metrul cub de apa de la robinet

23:50, 16.01.2024 - O companie de apa din tara a actualizat tarifele percepute pe apa potabila si canalizare. Locuitorii acestui oras platesc acum cel mai mare pret din Romania pe metrul cub de apa de la robinet.

Orasul din Romania in care locuitorii platesc apa de ploaie. Cați bani dau lunar

19:30, 14.01.2024 - Exista un oraș din Romania in care locuitorii platesc apa de ploaie. Localnicii de aici sunt revoltați, iar autoritațile nu au gasit nicio soluție in acest sens. Iata cați bani dau lunar pentru apa de ploaie!

Sacalașeni: Programul de cadastrare a ajuns la etapa finala. Ce trebuie sa știe localnicii care s-au inscris in program?

11:16, 10.01.2024 - ̦ ̦ ̆ a ajuns la etapa finala, respectiv pentru proprietațile din comuna SACALAȘENI. Aceasta este o veste buna pentru proprietarii de terenuri din zona, deoarece inregistrarea in Cartea Funciara va fi realizata gratuit.  Publicarea documentelor va incepe la data de .. și se va intinde pe ̆ , ̂̆ … Pentru…

Gospodarii din Moara s-au adunat in numar mare la primaria din comuna pentru a canta colinde alaturi de primarul Eduard Dziminschi (FOTO)

17:00, 26.12.2023 - Locuitorii comunei Moara au raspuns in numar mare invitației primarului Eduard Ferdinand Dziminschi de a veni astazi, in a doua zi de Craciun, in fața primariei pentru a canta impreuna colinde. Programul a inceput in jurul orei 13:00, startul fiind dat de fanfara din Moara. Oamenii s-au adunat incet…


Ce parere ai despre aceasta stire?