Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

LiveBlog SuperLiga: FCSB vs Sepsi / Hermannstadt vs U Craiova 1948 – Duelurile care pot decide ultima echipă din play-off

Publicat:

U Craiova 1948 și lupta de la distanța pentru ultimul loc in play-off-ul SuperLigii. Oltenii pot obține calificarea matematica inca de astazi, deși cele doua formații se vor intalni saptamana viitoare la rejucarea partidei intrerupte in etapa a 23-a. Meciul este transmis LiveBlog pe Hotnews.ro.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

LiveBlog SuperLiga: Rapid vs FCSB, in derbiul orgoliilor – Echipele de start

20:21, 19.05.2024 - Rapid și FCSB se intalnesc duminica in Giulești in ultima partida din play-off-ul SuperLigii. Miza este una doar a orgoliilor, iar gazdele cauta prima victorie dupa zece partide. Meciul este transmis LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: Farul vs Universitatea Craiova / Miza mare pentru olteni – Echipele de start

20:05, 13.05.2024 - Farul Constanța și Universitatea Craiova se intalnesc luni in ultimul meci al rundei cu numarul 9 din play-off-ul SuperLigii. Meciul in care oltenii spera sa ramana in cursa pentru locul secund este transmis LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: Sepsi Sfantu Gheorghe vs FCSB - S-a marcat din nou

22:25, 24.04.2024 - FCSB mai poate face un pas important pentru caștigarea primului titlu de campioana a SuperLigii dupa o pauza de noua ani, in deplasarea de la Sepsi Sfantu Gheorghe. Partida este transmisa LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: Farul vs Rapid – Ultima șansa pentru giuleșteni la Europa / Echipele de start

18:16, 24.04.2024 - Farul Constanța și Rapid se intalnesc miercuri in etapa a șasea din play-off-ul SuperLigii, intr-o partida in care giuleștenii risca sa rateze contactul cu locurile de cupe europene in cazul unei infrangeri. Meciul este transmis LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: Rapid vs Sepsi – Giuleștenii cauta prima victorie / Echipele de start

19:51, 15.04.2024 - Ajunsa pe locul al cincilea al clasamentului din play-off-ul SuperLigii, Rapid cauta prima victorie dupa trei partide in confruntarea cu Sepsi Sfantu Gheorghe. Meciul este transmis LiveBlog pe HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: FCSB vs Sepsi Sfantu Gheorghe (Ora 21:00) – Roș-albaștrii au șansa distanțarii / Echipele de start

20:40, 17.03.2024 - Dupa ce Rapid și CFR Cluj s-au incurcat in prima etapa din play-off-ul SuperLigii, FCSB are șansa sa se distanțeze la șapte puncte de locul secund in partida cu Sepsi Sfantu Gheorghe. Meciul este LiveBlog pe HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: Cinci echipe lupta pentru ultimele doua locuri de play-off – Ora 20:00

19:35, 08.03.2024 - Farul Constanța, Universitatea Cluj, Sepsi Sfantu Gheorghe, FC Hermannstadt și UTA lupta vineri pentru locurile 5 și 6 in clasamentul SuperLigii, care asigura calificarea in play-off. HotNews transmite in sistem LiveBlog desfașurarea partidelor.

LiveBlog SuperLiga: Universitatea Craiova vs Rapid Ora 20:00 – Echipele de start / Sapunaru, doar rezerva

19:26, 04.03.2024 - Universitatea Craiova primește luni vizita Rapidului pe Ion Oblemenco, intr-o partida care poate insemna pentru ambele echipe apropierea de lider. Meciul din penultima etapa a SuperLigii este transmisa LiveBlog de HotNews.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?