Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Litrul de lapte, de două ori mai scump în România față de alte țări din Europa. Care sunt diferențele de preț

Publicat:

Litrul de lapte, de doua ori mai scump in Romania fața de alte țari din Europa. Care sunt diferențele de preț Litrul de lapte proaspat este mai scump in Romania, fața de alte țari din Europa, unde salariile nete sunt mai mari. Costa de doua ori mai mult ca in Polonia, de exemplu. Produs inclus zilnic in coșul de cumparaturi, laptele devine, incet-incet, aliment de lux. Un litru de lapte proaspat, integral (echivalentul a 3,5% grasime […] Citește Litrul de lapte, de doua ori mai scump in Romania fața de alte țari din Europa. Care sunt diferențele de preț in Alba24 .

Citeste articolul mai departe pe alba24.ro…  

Sursa articol: alba24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Conditia lui Macron pentru a trimite trupe occidentale in Ucraina

14:51, 02.05.2024 - Presedintele Frantei Emmanuel Macron face din nou valuri. Macron a reiterat posibilitatea trimiterii de trupe occidentale pe teren in Ucraina, apreciind intr-un interviu publicat joi de The Economist ca va trebui sa „ne punem problema” daca Moscova „va reusi sa strapunga linia frontului” si daca autoritatile…

Ciolacu: Romania nu poate suporta un sistem bugetar ca cel de acum. Toata aceasta smecherie in sistemul bugetar incepe sa se dezumfle

17:40, 03.04.2024 - ”Toata lumea asteapta aceasta reforma de 30 de ani, trebuie si o reforma administrativa. Nu facute pausal, in functie de cati locuitori, facute strategic, pe lista. S-a pierdut acel timp cand trebuiau facute, cum a facut Polonia, fiindca in loc sa ai 10.000 de proiecte pe fonduri europene, mergeai pe…

Mircea Geoana. „Aceasta iluzie s-a sfarsit”

16:50, 03.04.2024 - Mircea Geoana. secretarul general adjunct al NATO a vorbitd, intr-un interviu acordat Agerpres, despre pasii pe care Romania ar trebui sa ii urmeze, pentru a evolua in interiorul Aliantei. El mentioneaza investitiile in Aparare si alocarea a minim 2% din PIB in acest sens. „Multe tari din regiunea noastra…

STUDIU: 594.070 RON costa creșterea unui copil nascut in 2024

12:10, 20.03.2024 - Creșterea unui copil e o responsabilitate. In primul semestru din 2023 s-au nascut puțin peste 73.000 de copii in Romania, cel mai mic numar de copii nou-nascuți din ultimii 145 de ani, scrie clubulcopiilor.ro . Acest record negativ nu este o anomalie, ci o continuare a declinului demografic accentuat,…

Primarul Cristian Gentea: Renovarea etajului VI de la Spitalul de Pediatrie este cea mai recenta victorie a conceptului de parteneriat public-privat

14:55, 12.03.2024 - Etajul VI al Spitalului de Pediatrie din Pitești a fost renovat cu ajutorul unei investiții de 700.000 de euro, asigurata de Kaizen Foundation și Asociația Medici pentru Romania. Prezent la inaugurare, primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a spus ca investiția este cea mai recenta victorie a conceptului…

Mașinile electrice au ajuns la cota de piața de 24%. Care sunt planurile pentru dezvoltarea rețelei de incarcare

17:40, 08.03.2024 - Mașinile electrice au ajuns la cota de piața de 24%. Care sunt planurile pentru dezvoltarea rețelei de incarcare Masinile electrice din Romania au inregistrat anul trecut o crestere de 26%. Au atins cota de piata de 24% in 2023. Pana in 2030, in Europa vor exista peste 75 de milioane de vehicule electrice…

Mied facut in Romania, cel mai bun din Europa. Producatorul Mihai Negoț a fost medaliat cu aur in Polonia, țara miedului

11:25, 26.02.2024 - Mihai Negoț, proprietarul unei fabrici de mied din orașul Patarlagele (Buzau), a obținut medalia de aur la o importanta competiție dedicata licorii pe baza de miere. Concursul Mead Madness Cup care are loc in fiecare an in Polonia, țara miedului.

Mircea Hava: Sprijinul oferit ucrainenilor in legatura cu subiectul cerealelor trebuie dublat de o plasa de siguranța pentru națiunile din UE

15:05, 18.02.2024 - Exista raul razboiului, si e evident ca exista, dar cum poți sa-i combați efectele, sa-ti oferi ajutorul, fara a acutiza propriile neajunsuri? Cei care au pornit  razboiul din Ucraina știu ca europenii sunt dați peste cap de acest paradox al facerii de bine. Pentru ca, daca ajuți, ajungi sa-i incurci…


Ce parere ai despre aceasta stire?