Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lily James, copia fidelă a Pamelei Anderson în celebrul costum de baie din Baywatch. Uite ce bine arată

Publicat:

, actrița care joaca rolul in mini-seria Pam și Tommy, a fost fotografiata in celebrul costum de baie din Baywatch, in care Pamela a innebunit miliarde de barbați in anii ’90. Asemanarea lui cu starul din Baywatch este izbitoare.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tzanca Uraganu i-a facut o urare lui Axinte, de ziua lui de naștere! Ce amintiri il leaga pe manelist de celebrul actor: ”Vor ramane istorie”

09:30, 08.04.2024 - In urma cu o zi, Axinte și-a sarbatorit ziua de naștere, iar printre cei care i-au transmis mesaje cu urari a fost și Tzanca Uraganu! Manelistul a exprimat cat de multe amintiri il leaga de celebrul actor, inca de cand era doar un copil!

Cum arata acum fiica Angelinei Jolie, Vivienne. Adolescenta e copia fidela a mamei ei

17:10, 05.04.2024 - Angelina Jolie, celebra actrița de la Hollywood in varsta de 48 ani, se mandrește cu copiii ei. In urma cu puțin timp, actrița a fost surprinsa de paparazzi alaturi de fiica ei, Vivienne.

Pepe vrea sa fie lasat in pace! Artistul cere sa nu mai fie asociat cu fosta lui soție: „Pe la școlile copiilor...” / VIDEO

18:11, 19.03.2024 - Pepe iși dorește sa fie lasat in pace! Celebrul cantareț nu s-a mai putut abține și a facut un apel catre presa. Artistul cere sa nu mai fie asociat cu fosta lui soție in articole. Ce videoclip a postat prezentatorul pe o rețea de socializare.

Neurochirurgul Leon Danaila a primit, la Arad, cea mai inalta distincție eparhiala. Momente emoționate pentru celebrul medic FOTO

09:40, 12.03.2024 - Renumitul neurochirurg Leon Danaila s-a aflat la Arad unde a fost elogiat atat de Biserica Ortodoxa, cat și de Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiș”, in cadrul evenimentului „Un om, un destin, o viața”

Cum arata fetița lui Augustin Viziru. Maria are 4 ani. „Nu am cu cine sa ma ințeleg. Ii dau voie, ca nu am ce sa fac”

13:35, 29.02.2024 - Augustin Viziru, in varsta de 43 de ani, a devenit tata in urma cu patru ani, cand Maria a venit pe lume și i-a schimbat total viața. Actorul a acordat un interviu in care a marturisit pentru EGO.ro, ca fiica lui, Maria, a reușit sa scoata ce este mai bun și mai frumos din el.„Avand in vedere ca petrec…

Roxana Dobre i-a pus capac luI Florin Salam! Celebrul manelist nu pleaca nicaieri fara aleasa inimii lui / PAPARAZZI

22:50, 23.02.2024 - Fara doar și poate, Roxana Dobre i-a pus capac lui Florin Salam! Dovada clara ca manelistul nu pleaca nicaieri fara femeia in brațele careia și-a gasit fericirea și liniștea. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe urmele lor și i-au surprins in ipostaze de…

(P) Spectacolul Lord of the Dance 2024 este vandut in proporție de 50%

11:30, 15.02.2024 - Celebrul spectacol de dans irlandez, Lord of the Dance revine la București pe 21 mai 2024, cu un nou concept - „Lifetime of Standing Ovations”. Inspirația pentru noul concept vine de la publicul insuși.


Ce parere ai despre aceasta stire?