Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liga 2, play-off: UTA Arad vs Rapid 1-2 / Giuleștenii revin în lupta pentru promovare

Publicat:

Formatia UTA Arad a fost învinsa, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Rapid, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Ligii a II-a, în care a condus cu 1-0.
UTA a deschis scorul prin Miculescu, în minutul 39. Rapid a rasturnat însa scorul datorita golurilor marcate de Mallo, în minutele 57 si 78.
Partidele Turris-Oltul Turnu Magurele vs CS Mioveni si vs Campionii FC Arges vor avea loc marti, 28 iulie, potrivit News.ro.
Clasament:
1. UTA Arad 29 puncte / 4 meciuri
2. 25 / 3
3.…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fotbal: Radu Crișan aproape de promovarea in prima liga cu Gloria Buzau

18:36, 04.05.2024 - Turdeanul Radu Crișan, legitimat la Gloria Buzau, este aproape de o revenire in prima liga a fotbalului romanesc, cu formația buzoiana. Gloria Buzau mai are nevoie de o victorie in ultimele doua etape, pentru a-și asigura locul in prima liga de fotbal. Buzoienii sunt pe locul 4 in playoff, dar echipele…

CHINDIA VA LUPTA PENTRU EVITAREA RETROGRADARII

06:05, 19.03.2024 - Ceahlaul Piatra Neamț și Chindia Targoviște sunt ultimele doua echipe care vor evolua in acest sezon in play-out-ul Ligii 2, ediția 2023-2024, dupa ce au pierdut lupta de la distanța, din ultima runda a sezonului regular, cu Gloria Buzau pentru ultima poziție care ducea in play-off. Progresul Spartac,…


Ce parere ai despre aceasta stire?