Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liderul nord-coreean, Kim Jong Un, a plecat spre locul summitului cu Donald Trump

Publicat:

Liderul nord-coreean a parasit hotelul unde era cazat, indreptandu-se spre locul summitului istoric cu presedintele american, , transmit agentiile internationale de presa.

Cei doi lideri se vor intalni la hotelul Capella de pe insula Sentosa.AGERPRES/(AS - editor: )

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kim Jong Un ar fi fost dispus sa renunțe la armele nucleare: „Am o fiica si nu vreau ca generatia ei sa traiasca cu ele”

15:11, 21.05.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a fost „foarte onest” si sincer cand s-a oferit, in discutiile anterioare, sa renunte la arma nucleara in schimbul garantiilor de supravietuire pentru regimul sau, a afirmat fostul presedinte sud-coreean Moon Jae-in in memoriile sale, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Ordinul dat de liderul nord-coreean Kim Jong Un care pune in alerta toata planeta

16:55, 18.05.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a ordonat vineri accelerarea productiei pentru a intari mai rapid forta nucleara a tarii, in aceeasi zi in care a supravegheat un test de rachete tactice balistice cu un nou sistem de ghidare, a declarat sambata presa de stat KCNA.

Biden, noi glume pe seama lui Trump: „Mi-as fi dorit sa-și injecteze inalbitor”

14:25, 12.05.2024 - Președintele american Joe Biden a facut aceasta afirmație ca aluzie la una dintre declarațiile controversate ale lui Donald Trump din timpul pandemiei de COVID-19, cand a pus problema injectarii cu inalbitor ca soluție pentru lupta cu virusul, relateaza agenția Reuters, citata de News.ro.„Va amintiti…

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat testarea unui lansator de rachete multiple

09:10, 26.04.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat testarea unui lansator de rachete multiple, a anuntat agentia de stat vineri, la cateva zile dupa o prima simulare de "declansare nucleara", informeaza AFP, relateaza Agerpres.

Kim Jong Un a supervizat testarea motorului pentru racheta hipersonica cu raza de actiune intermediara de tip nou

07:25, 20.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat un test reusit al unui motor cu combustibil solid pentru o "racheta hipersonica cu raza de actiune intermediara de tip nou", a transmis miercuri presa de stat de la Phenian, citata de AFP, scrie news.ro. Testul a fost efectuat marti de catre Administratia…

Dinastia comunista din Coreea de Nord continua: Kim Jong Un și-a ales fiica drept succesoare

11:40, 18.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un si-ar fi ales fiica drept succesoare, a declarat luni Ministerul Unificarii din Coreea de Sud, dupa ce mass-media de stat din Coreea de Nord a numit acest copil un „mare consilier”, un titlu rezervat liderilor de varf, informeaza AFP, preluata de Agerpres.

Dictatorul nord-coreean Kim Jong Un a folosit pentru prima data mașina blindata primita cadou de la Putin: „E de incredere!”

16:25, 16.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a folosit pentru prima data, vineri, o mașina blindata pe care a primit-o recent de la liderul rus Vladimir Putin, a declarat sora lui Kim prin intermediul mass-mediei coreene de stat, potrivit NK News.

Salvini ii felicita pe Trump si isi exprima speranta intr-o ''schimbare la Casa Alba''

22:46, 03.03.2024 - Liderul extremei drepte italiene, vicepremierul Matteo Salvini l-a felicitat duminica pe fostul presedinte american Donald Trump pentru victoriile sale in cursa pentru investitura republicana si a declarat ca spera intr-o "schimbare la Casa Alba" la alege


Ce parere ai despre aceasta stire?