Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liderul nord-coreean Kim Jong-Il efectuează o vizită în China

Publicat:

Liderul nord-coreean Kim Jong-Il a sosit in orasul Changchun, in a doua zi a vizitei sale in China, destinata, se pare, obtinerii unui ajutor economic pentru tara sa aflata in dificultate, a anuntat sambata canalul de televiziune sud-coreean YTN.

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat testarea unui lansator de rachete multiple

09:10, 26.04.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat testarea unui lansator de rachete multiple, a anuntat agentia de stat vineri, la cateva zile dupa o prima simulare de "declansare nucleara", informeaza AFP, relateaza Agerpres.

Cancelarul Olaf Scholz efectueaza o vizita oficiala de trei zile in China

21:00, 13.04.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz a plecat sambata pentru o vizita oficiala de trei zile in China, in timpul careia se va intalni cu presedintele Xi Jinping, dupa opriri in orasele Chongqing si Shanghai, relateaza dpa, potrivit Agerpres.

Xi Jinping elogiaza relatiile cu Indonezia cu ocazia primirii viitorului sau omolog

17:50, 01.04.2024 - Presedintele chinez Xi Jinping l-a primit luni pe Prabowo Subianto, ales luna trecuta sef al statului in Indonezia; acesta urmeaza sa isi inceapa mandatul in octombrie, iar vizita in China este prima pe care o face in strainatate dupa scrutin, remarca AFP, potrivit Agerpres. Conform relatarii televiziunii…

Xi Jinping a indemnat companiile americane sa continue sa investeasca in China 

14:46, 28.03.2024 - Liderul chinez Xi Jinping s-a intalnit cu șefii unor companii și oameni de știința americani. Despre aceasta relateaza RBC-Ucraina cu referire la CNN. Din grupul de directori executivi ai companiilor americane au facut parte Cristiano Amon de la Qualcomm (QCOM), Raj Subramaniam de la FedEx (FDX) și…

El este politicianul care a 'impiedicat un atac nuclear asupra Ucrainei': 'Sa-i fim recunoscatori!'

09:25, 26.03.2024 - El este politicianul care a 'impiedicat un atac nuclear asupra Ucrainei': 'Sa-i fim recunoscatori!'Cancelarul german Olaf Scholz a impiedicat un atac nuclear asupra Ucrainei, considera partidul sau. Liderul fracțiunii SPD, Rolf Mutzenich, a spus ca ar trebui „sa-i fim recunoscatori cancelarului”, relateaza…

Coreea de Sud estimeaza ca liderul nord-coreean Kim Jong-un și-a ales deja succesorul. Cine este „copilul iubit”?

14:40, 18.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong-un si-ar fi ales fiica drept succesoare, a declarat luni Ministerul Unificarii din Coreea de Sud, dupa ce mass-media de stat din Coreea de Nord a numit acest copil un „mare consilier”, un titlu rezervat liderilor de varf.

Dictatorul nord-coreean Kim Jong Un a folosit pentru prima data mașina blindata primita cadou de la Putin: „E de incredere!”

16:25, 16.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a folosit pentru prima data, vineri, o mașina blindata pe care a primit-o recent de la liderul rus Vladimir Putin, a declarat sora lui Kim prin intermediul mass-mediei coreene de stat, potrivit NK News.

Viorel Moldovan vorbește despre punctul nevralgic al echipei lui Becali: „Pentru FCSB vrei altceva”

07:10, 12.02.2024 - Fostul internațional Viorel Moldovan considera ca lui FCSB ii lipsește un „varf” veritabil și regreta plecarea lui Andrea Compagno in China. FCSB a invins-o pe Sepsi cu 1-0 și iși ține la distanța rivalele la titlu. Liderul are 9 puncte in fața Rapidului, 12 in fața CFR-ului. Fostul internațional Viorel…


Ce parere ai despre aceasta stire?