Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liderul Al-Qaida a jurat credinta noului conducator al talibanilor afgani - FOTO

Publicat:

Liderul retelei teroriste Al-Qaida, Ayman al-Zawahri, a jurat credinta, intr-o inregistrare audio, noului conducator al talibanilor afgani, , ales dupa ce mullahul a murit intr-un atac aerian american luna trecuta, relateaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Planurile noului ministru al Apararii de la Moscova: 'Noi metode de purtare a razboiului'

18:35, 14.05.2024 - Principala sarcina a Rusiei este de a obtine victoria pe campul de lupta din Ucraina cu pierderi minime de trupe, a declarat marti Andrei Belousov, nominalizat de presedintele rus Vladimir Putin pentru functia de ministru al apararii in locul lui Serghei Soigu, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

Primele declarații ale noului ministru rus al apararii. De ce a ales Putin un economist civil in locul lui Șoigu

20:05, 13.05.2024 - Andrei Belousov, fost vicepremier, propus de presedintele rus Vladimir Putin pentru postul de ministru al apararii in noul guvern, a declarat luni ca militarii au nevoie de un mai mare acces la locuinte, ingrijiri medicale si beneficii sociale, relateaza Reuters.

De ziua lui Kim Jong Un, nord-coreenii au fost obligati sa-i jure credinta - Ce semnificatie are un astfel de ordin

09:55, 06.05.2024 - Pentru prima data de cand liderul Kim Jong Un a preluat puterea in 2011, nord-coreenilor li s-a cerut sa depuna juraminte de credinta de ziua sa de nastere, a declarat un institut de cercetare sud-coreean, relateaza Reuters, potrivit news.ro

In ziua in care se crede ca Kim Jong Un a implinit 40 de ani, nord-coreenii au fost obligati sa-i jure credinta

09:46, 06.05.2024 - Pentru prima data de cand liderul Kim Jong Un a preluat puterea in 2011, nord-coreenilor li s-a cerut sa depuna juraminte de credinta de ziua sa de nastere, a declarat un institut de cercetare sud-coreean, relateaza Reuters.

Masurile de securitate vor fi intarite la Kiev dupa o serie de atacuri ruse

13:45, 28.03.2024 - Masurile de securitate din capitala ucraineana Kiev vor fi intarite dupa o serie de atacuri ruse cu rachete si amenintari cu escaladarea, a anuntat joi un oficial municipal, informeaza Reuters, citata de Agerpres.

Subaru recheama in service 118.000 de vehicule din SUA din cauza unor senzori de airbag defecți

17:35, 27.03.2024 - Subaru recheama in service 118.000 de SUV-uri și sedanuri din Statele Unite pentru a remedia un senzor defect care poate impiedica desfașurarea airbagurilor in caz de accident, a anunțat miercuri Administrația Naționala pentru Siguranța Traficului pe Autostrazi (NHTSA), citata de Reuters. Rechemarea…

UE saluta planul noului guvern polonez de 'restabilire a statului de drept'

17:05, 20.02.2024 - Uniunea Europeana a salutat, marți, planul Poloniei de a "restabili statul de drept" și de a desființa politicile fostului guvern naționalist care au dus la inghețarea unor fonduri UE in valoare de miliarde de euro din cauza ingrijorarilor legate de independența justiției. Partidul polonez Lege și…


Ce parere ai despre aceasta stire?