Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat „America Express”? Cine le-a dat de gol

Publicat:

Nici bine nu s-au intors concurenții din reality-showul „” și au inceput speculațiile despre posibilii caștigatori. Se zvonește ca in finala ar fi ramas cu și cu , potrivit click.ro. Iata ca o sursa neașteptata face marturisiri despre posibila echipa caștigatoare. Zilelele trecute, la o postare a […] The post și au caștigat „”? Cine le-a dat de gol first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alexia Eram și Aris i-a impresionat pe jurații de la „Chefi la cuțite” cu rețeta Andreei Esca. Chef Richard Abou Zaki a caștigat amuleta

15:50, 04.04.2024 - Chef Richard Abou Zaki a caștigat amuleta in ediția de miercuri seara, 3 aprilie, Chefi la cuțite. Alexia și Aris Eram, copiii Andreei Esca, au gatit rețeta mamei lor.Ieri seara, jurații Chefi la cuțite s-au confruntat cu o provocare pentru amuleta care i-a incurajat sa riște, in ciuda faptului ca invitatul…

Chefi la cuțite, 3 aprilie 2024. Sanziana Negru și Laura Giurcanu, preparat inspirat din America Express. Ce reacție au avut jurații: ”Doar cineva care a fost acolo...” / VIDEO

00:40, 04.04.2024 - Sanziana Negru și Laura Giurcanu i-au surprins pe jurații de la Chefi la cuțite cu un preparat din America Express. Concurentele au marturisit cat de importanta a fost experiența din continentul american și cum viața le-a fost schimbata.

Alexia și Aris Eram vin la „Chefi la cuțite”. Copiii Andreei Esca vor sa-i impresioneze pe jurați cu preparatul lor

17:00, 03.04.2024 - Chefi la cuțite, 3 aprilie. Alexia și Aris Eram, cei doi copii ai Andreei Esca, vor sa impresioneze jurații show-ului culinar de la Antena 1 cu preparatul lor. In ediția din 2 aprilie, Chef Sautner a caștigat o noua amuleta la Chefi la cuțite.In ediția de marți, 2 aprilie, la Chefi la cuțite, victoria…

Alexia Eram, primul gest dupa ce Mario Fresh a șters pozele cu ei doi de pe rețelele sociale. Ce detaliu a atras atenția

14:00, 21.03.2024 - Gestul facut de Alexia Eram dupa ce iubitul ei, Mario Fresh, a șters pozele cu ei de pe rețelele sociale. Fosta concurenta America Express, sezonul 6 a pus punct speculațiilor ca s-ar fi desparțit.

Star Matinal. In ce investește Alexia Eram cei mai mulți bani. Care este cea mai mare pasiune a ei: „Țin la calitate...”

09:45, 04.03.2024 - Alexia Eram spune ca a fost invațata din copilarie sa nu dea toți banii pe lucruri scumpe, iar in prezent, fosta concurenta de la America Express marturisește ca procedeaza la fel. Chiar și așa, spune ca nu ezita sa dea banii atunci cand vine vorba de genți și pantofi.

Imagine rara cu Alexia Eram și bunica sa! Cat de mult seamana fosta concurenta de la America Express cu aceasta / FOTO

13:00, 15.02.2024 - Alexia Eram este extrem de activa in mediul online, mai ales in urma participarii la America Express. De curand, frumoasa iubita a lui Mario Fresh și-a uimit fanii cu ultima postare, iar asta pentru ca s-a fotografiat alaturi de bunica sa. Iata cat de bine seamana cele doua!

Sanziana Negru și-a sarbatorit ziua de naștere. Cum a fost surprinsa caștigatoarea de la America Express de iubitul ei, Ștefan Floroaica / FOTO

22:35, 12.02.2024 - Ziua de ieri a fost cu totul speciala pentru Sanziana Negru. Caștigatoarea de la America Express a implinit 38 de ani și și-a petrecut aniversarea, evident, alaturi de iubitul ei, Ștefan Floroaica. Gestul romantic pe care l-a facut actorul pentru partenera lui.

Sanziana Negru, deranjata de mesajul unei internaute. Ce i-a replicat caștigatoarea de la America Express: “Tu faci reclama?”

18:55, 08.02.2024 - Sanziana Negru se numara printre cele mai indragite influencerițe de la noi din țara. Aceasta a fost deranjata de mesajul pe care l-a primit de la una dintre urmaritoarele sale. Fosta concurenta de la America Express i-a dat o replica pe masura și nu s-a abținut deloc.


Ce parere ai despre aceasta stire?