Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Laura Cosoi, momentul pe care îl aștepta de-o viață! Uite ce i s-a întâmplat! FOTO

Publicat:

Orice femeie viseaza la o nunta ca in povești și la momentul in care alesul ei o va trece ... pragul. nu a fost adusa acasa de vreun prinț fermecator, ci de o prietena care a ajutat-o sa ajunga pana in dormitor, dupa o noapte de distracție.

Laura Cosoi a trait momentul la care viseaza orice femeie, sa fie trecuta pragul. Insa cel care a luat-o in brațe și a adus-o acasa nu a fost nici Smiley, nici vreo ruda sau vreun barbat misterios de care nu am știut pana acum. Ci una dintre prietenele ei de distracție.

Probabil dupa o…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunțul facut de Gina Pistol la doi ani de cand a renunțat la televiziune: „Am o viața foarte agitata, dar mi se intampla foarte multe lucruri mișto”

12:10, 31.05.2024 - Gina Pistol a atras atenția cu cele mai recente dezvaluiri facute pe rețelele de socializare. Cu bucurie, soția lui Smiley le-a dezvaluit fanilor ca lucruri importante au loc in viața ei. In urma cu aproximativ doi ani de zile, Gina Pistol și-a anunțat retragerea de la Antena 1, din emisiunile „Asia…

Scandal la Fantanele intre o femeie care locuiește cu fosta soacra și fostul soț care a venit acasa la ele cu fiul și concubina acestuia

18:11, 12.05.2024 - Sambata in jurul orei 16:00, Sectia 2 Politie Rurala Ipotesti a fost sesizata prin SNUAU 112 de catre o femeie de 48 ani, din comuna Fantanele  ca fostul soț face scandal și distruge bunuri. In urma cercetarilor s-a stabilit faptul ca apelanta locuiește in Fantanele, impreuna cu fosta sa soacra in varsta…

Ce pensie va incasa Klaus Iohannis peste doar cateva luni. Romanii care au muncit o viata intreaga doar viseaza la o astfel de „recompensa”

10:31, 02.05.2024 - Klaus Iohannis urmeaza sa implineasca 65 de ani. El e nascut la 13 iunie 1959. Asadar, va fi eligibil pentru pensionare, potrivit legii. Seful statului a depus cererea de pensionare de la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” din Sibiu, lucru deja confirmat de Administratia Prezidentiala. Va incasa…

Gina Pistol a dezvaluit minunea care i-a schimbat viața. Ce i-a adus Smiley de pe Muntele Athos

11:00, 22.04.2024 - Gina Pistol, cunoscuta prezentatoare TV și influencer, a impartașit momentul in care viața i s-a transformat intr-un mod miraculos, dupa ce medicii ii spusesera ca șansele de a deveni mama erau aproape nule.

O femeie a scapat cu viața dupa ce a cazut de la etajul al patrulea al unui bloc din Barlad. Nu știe ce s-a intamplat

14:00, 14.04.2024 - O femeie a cazut, sambata, 13 aprilie, de la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Barlad, judetul Vaslui. Victima a fost gasita de echipajul medical cu multiple leziuni, insa constienta. Femeia nu le-a putut spune medicilor ce anume s-a intamplat.

Casa din Șiria, cuprinsa de flacari. O femeie de 93 ani și-a pierdut viața

23:05, 27.03.2024 - ISU informeaza ca miercuri seara, in jurul orei 22:00, au fost trimise doua echipaje de la Arad pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casa... The post Casa din Șiria, cuprinsa de flacari. O femeie de 93 ani și-a pierdut viața appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Accident incredibil in Braila. O femeie de 81 de ani a scapat miraculos cu viața dupa ce o mașina s-a rasturnat peste ea

18:55, 06.03.2024 - Doua masini s-au ciocnit, miercuri, intr-o intersectie din Braila, iar una dintre ele a ajuns pe trotuar, a lovit niste scari si s-a rasturnat peste o femeie de 81 ani, care a ajuns la spital.


Ce parere ai despre aceasta stire?